Más szerint us gusztustalanok az Orbán beszédek?
Figyelt kérdés
Van egy nemzeti ünnep és ahelyett, hogy megemlékezne tisztességesen szokás szerint dobálja, hogy brüsszel, baloldal stb2022. okt. 23. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, tisztességesen kéne emlékezni, nem politizalni!
Az emberek figyelmét ilyenkor is rá kell vonni a fontos dolgokra!
27 szavazat
2/8 anonim válasza:
Azért amikor megszólalt perverz keresztapa hangon akkor majdnem befostam a röhögéstől.
3/8 anonim válasza:
2*
XDddd
Én is biztos nincs fűtés a várban és megfazott
4/8 anonim válasza:
Nem is értem mi a bajotok, bő 2 percet beszélt 56-ról és csak a 3. percben említette a gonosz baloldalt... :D
6/8 mindentudó99 válasza:
Pont most ilyet kérdezni? Ennél csak durvább beszédei voltak. Alig szidott valakit
7/8 anonim válasza:
Alapvetően nem gusztustalan számomra, mivel több dologban is egyet értek a mondanivalóval. Sajnos, komoly aggályaim vannak a kormány utóbbi évben meghozott döntéseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!