Budapest miért ilyen gusztustalan és mocskos?
Talán a pár turistalátványosságot leszámítva. Akármerre járok, bokáig kell gázolni a szarban minden kapualj összehugyozva. Pár napja a Keleti mellett egy buszmegállóban ücsörgő ruhakupacra lettem figyelmes, közelebb érve láttam, hogy egy csöves, összehúzott kapucnival, deréktól lefele átitatva fossal. A cipőjén nemes egyszerűséggel csöpögött a fos, miközben a padon ült. De nem különben az erőszakosan kéregető romák se.
Miért ekkora szeméttelep hazánk fővárosa, és miért hagyják ezt, évtizedek óta?
Fordulj bizalommal a Mc. Master-hez, - akinek feladata lenne szakmailag összefogni a város működtetését, de a hozzá nem értésével nagyobb káoszt csinál, mint amilyen volt!
Sebaj! Idővel majd csak elfogynak a kerékpárosok a városban, - mert magával szólítja őket a tüdőrák! Bár a maradéknak sem lesz meg soha a szellemi igénye arra, hogy szabálykövető magatartást tanúsítson a városban, miután kerékpárra pattan, mert a közlekedési rendszabályokra utalást sem látott még életében, nem hogy megtanulta volna és alkalmazná!
Múltkor egy rolleros matricát láttam már zöld hajnalban a Thököly úton egy BKK busz elején, - tietek az aszfalt, csak nem feltétlenül vízszintes síkban! :D
Az ország állapota a népe értelmi szintjét tükrözi.
Ekkora hatalmas mértékben meg nincs az az isten aki tenni tud valamit.
Nagyváros. Eleinte én is undorodtam, mára már megszoktam. Bár a Blahán továbbra sem olyan kellemes átsétálni, a 4/6 helyett inkább teszek egy kerülőt metrópótlóval a Kálvinig, onnan pedig átsétálok a Rákóczira.
Ez minden nagyvárosban így van, a jobb helyeken (Buda, Újlipótváros) kevesebb a szemét, kellemesebb a környezet, de az ingatlanárak is elég borsosak.
Most egyre több lesz a menekült, így még több lesz a mocsok. Aki vidékről költözik fel, azt lesokkolja a látvány, de pár évvel ezelőtt rosszabb volt, a kormány azóta betiltotta a hajléktalanok utcán tartózkodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!