Miért van most is olyan büdös szmog Budapesten, mint India legbüdösebb részein? Mi ennek az oka?
Teljesen életveszélyes a levegő a fővárosban, a minősége több kerületben is 1/100, aminél nincs rosszabb gyakorlatilag.
A Fidesz mit csinált rosszul, hogy ilyen trágya a levegő Budapesten állandóan? Szó szerint olyan mintha két pofára láncdohányznál, annyira káros.
dehogy jobb döntés, nekem akarod elmagyarázni, aki ingázik?
a közvágóhídig visz fel hév, aztán kettes a borárosig, aztán 4-6 a körúton
de ha mondjuk a kálvin térre mennél, ami kb 600-700 méter az sincs megoldva tömegközlekedéssel
és az sajnos sok, hogy egy autóval 20-30 perc alatt megtehető távolság 1-1,5 órásra nőjön, mert ugye nem jön minden azonnal, néha várni is kell
egy ideig angyalföldön laktam és soroksáron volt a munkahelyem
3-mas metró kálving, kis reggeli egészségügyi séta, 223M majd erzsébet felsőn 66-os busz
hát ha akkor már meglett volna a jogosítványom én fixen nem választom ezt a tortúrát
43, az emberek többségének nem sürgős annyira a dolga, hogy ne tudna fél órával korábban indulni. Ez a kényelemről szól. De aki kényelmes, az ne panaszkodjon, hogy mások is a kényelmet választják, és nem férnek el.
Persze jó lenne, ha a tömegközlekedést olyan szintre lehetne fejleszteni, hogy kategóriájában tudjon vetekedni az autózás kényelmével, de ez elég sok pénzbe kerülne, az meg nincs a fővárosnak. Se.
A biciklisávra gondolsz?
Hát pl az, hogy hasnzáld:D Az speciel gyorsabb a tömegközlekedésnél.
nem gyorsabb és veszélyesebb, pont ezért nem használják
a múltkor egy futárt majdnem kinyírtak a petőfi hídon
A biztonságos közlekedés előfeltétele, hogy mindneki betartja a szabályokat.
A mai hozzáállást jól tükrözi, hogy időről időre megjelennek olyan felvéelek, ahol autósok szándékosan ráhúzzák a kormányt biciklisekre, baseball ütővel kergetik őket, de persze olyan is, hogy biciklisek őrült módjára vágnak át gyalogosk vagy autók előtt.
Szóval jelenleg nincs szándék a biztonságos közlekedésre. Szerintem ezzel sem ártana kezdeni valamit hisz túl sokszor esnek áldozatul szabályosan közlekedők.
Hogy gyors-e... hát szerintem az. Sem autóval, sem tömegközelekedéssel nem lehet elérni a városban a 20 km/h-s átlagsebességet. Biciklivel simán.
49, de ha választhatsz aközött, hogy biciklisek akár 10-15 km/h-val szlalomozzanak az autók között az út közepén, vagy aközött, hgoy saját sávot kapjanak és biztonságos legyen a közlekedés..
Merthogy a járdákra nem valók, az is egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!