Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van most is olyan büdös...

Miért van most is olyan büdös szmog Budapesten, mint India legbüdösebb részein? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Teljesen életveszélyes a levegő a fővárosban, a minősége több kerületben is 1/100, aminél nincs rosszabb gyakorlatilag.

A Fidesz mit csinált rosszul, hogy ilyen trágya a levegő Budapesten állandóan? Szó szerint olyan mintha két pofára láncdohányznál, annyira káros.

2022. okt. 18. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

dehogy jobb döntés, nekem akarod elmagyarázni, aki ingázik?

a közvágóhídig visz fel hév, aztán kettes a borárosig, aztán 4-6 a körúton

de ha mondjuk a kálvin térre mennél, ami kb 600-700 méter az sincs megoldva tömegközlekedéssel

és az sajnos sok, hogy egy autóval 20-30 perc alatt megtehető távolság 1-1,5 órásra nőjön, mert ugye nem jön minden azonnal, néha várni is kell

egy ideig angyalföldön laktam és soroksáron volt a munkahelyem

3-mas metró kálving, kis reggeli egészségügyi séta, 223M majd erzsébet felsőn 66-os busz

hát ha akkor már meglett volna a jogosítványom én fixen nem választom ezt a tortúrát

2022. okt. 19. 15:25
 42/54 anonim ***** válasza:
62%
Aham.. nem győztél meg. Én agglomerációból vonattal ingázom be és 1 órán belül bárhol a városban ott tudok lenni. Jellemzően azok késnek a találkákról akik autóval jönnek, mert nem tudják hova tenni a vaskupacukat. Aztán indul a panaszkodás a büdösről. Hát bmeg..:D
2022. okt. 19. 15:37
 43/54 anonim ***** válasza:
16%
1 órán belül én is bmeg, csak 20 perc az autóút
2022. okt. 19. 15:39
 44/54 anonim ***** válasza:
83%

43, az emberek többségének nem sürgős annyira a dolga, hogy ne tudna fél órával korábban indulni. Ez a kényelemről szól. De aki kényelmes, az ne panaszkodjon, hogy mások is a kényelmet választják, és nem férnek el.

Persze jó lenne, ha a tömegközlekedést olyan szintre lehetne fejleszteni, hogy kategóriájában tudjon vetekedni az autózás kényelmével, de ez elég sok pénzbe kerülne, az meg nincs a fővárosnak. Se.

2022. okt. 19. 15:56
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
és akkor mi értelme is van a senki által nem használt veszélyes sárga sávoknak?
2022. okt. 19. 16:02
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

A biciklisávra gondolsz?

Hát pl az, hogy hasnzáld:D Az speciel gyorsabb a tömegközlekedésnél.

2022. okt. 19. 16:04
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

nem gyorsabb és veszélyesebb, pont ezért nem használják

a múltkor egy futárt majdnem kinyírtak a petőfi hídon

2022. okt. 19. 16:07
 48/54 anonim ***** válasza:
83%

A biztonságos közlekedés előfeltétele, hogy mindneki betartja a szabályokat.

A mai hozzáállást jól tükrözi, hogy időről időre megjelennek olyan felvéelek, ahol autósok szándékosan ráhúzzák a kormányt biciklisekre, baseball ütővel kergetik őket, de persze olyan is, hogy biciklisek őrült módjára vágnak át gyalogosk vagy autók előtt.

Szóval jelenleg nincs szándék a biztonságos közlekedésre. Szerintem ezzel sem ártana kezdeni valamit hisz túl sokszor esnek áldozatul szabályosan közlekedők.

Hogy gyors-e... hát szerintem az. Sem autóval, sem tömegközelekedéssel nem lehet elérni a városban a 20 km/h-s átlagsebességet. Biciklivel simán.

2022. okt. 19. 16:18
 49/54 anonim ***** válasza:
64%
a kerékpározásnak nem előfeltétele a kerékpársáv
2022. okt. 19. 16:36
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

49, de ha választhatsz aközött, hogy biciklisek akár 10-15 km/h-val szlalomozzanak az autók között az út közepén, vagy aközött, hgoy saját sávot kapjanak és biztonságos legyen a közlekedés..

Merthogy a járdákra nem valók, az is egyértelmű.

2022. okt. 19. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!