Akik gyakran járnak állatkertbe: szerintetek melyik a legbüdösebb állat, mely állatnak a kifutója szokott lenni a legszagosabb?
1# pl.: Barátomnak, aki érzékeny a szagokra, és a gyomra se stabil szülinapi meglepetést csinálok. Megetetem zsíros-tocsogós gyrossal, gejl puncsos, krémes tortával, itatok vele kis pezsgőt, természetesen szülinapi kedvesség. Aztán elviszem az állatkertbe, (én állom, szülinapi aji) és egyenesen belevezetem a bűzbarlangba, természetesen a legártatlanabb fejjel, hogy kezdjük itt a nézelődést, drága szülinapos barátom. A barát borítékolhatóan kidobja a taccsot ott a placcon, és fotózom szorgalmasan, és küldöm szét az ismiknek, hogy mekkorát buliztunk, én szerveztem, na mekkora jótétlélek vagyok? hesteg hepibörzdéj.
Minek ellenség ha az embernek ilyen barátai vannak -tartja a mondás.
Hörcsögfélék, nyulak.
Pl a gyöngyösi állatkertben lehet őket simogatni is, elég sokan vannak egy helyen. Akárhányszor voltam ott, mindig tiszta sz4r volt az egész helyük és messziről lehetett érezni a szagot.
"Engem nagyon érdekel hogy miért tesz fel valaki ilyen kérdést"
Nekem szimplán érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!