Mi volt a legbüdösebb dolog amit valaha előkutattál a táskád mélyéről?
Figyelt kérdés
Kezdeném én a sort, egyszer a táskámba felejtettem a borsófőzelék maradékomat a hét hetes karácsonyi szabadságom alatt. Amint kinyitottam az ételhordó fedelét, valami földöntúli bűz, valami fertelemdíjas szaganyag csapódott elő belőle, ilyen borzalmas lecsapódást addig és azóta se éreztem.2019. okt. 21. 13:25
1/7 anonim válasza:
Paprika. Még általános iskolában kellett bevinnünk rajzórára és én benne felejtettem a táskában. Eltelt 40 év, de még mindig orromban a szag !!!
2/7 anonim válasza:
Én egy patkányt még egy hajléktalan találtam a táskában egyszer,ne kérdezd hogy.
A kertbe vannak elásva.
3/7 anonim válasza:
Egy kis halászlé. Pár hónapos volt. Sajnos kíváncsi voltam. Ne tudd meg. Rothadt haleleség.
4/7 Joker2244 válasza:
Max szendvics de az olyan penészes hogy félve dobod ki. Lehet nyáriszünet alatt érlelődött nem emlékszem
7/7 anonim válasza:
Penészes mandarin
Még az általános iskolában kapuk ebéd mellé, és kb egy évvel azután találtuk meg a táskám mélyén. De az se biztos, hogy mandarin volt, mert már annyira mumifikálódott állapotban volt, hogy nehéz volt róla megállapítani, hogy most akkor micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!