Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ősmagyarok nem jöttek...

Ha az ősmagyarok nem jöttek volna el az Urál környékéről ma oroszok lennénk?

Figyelt kérdés
Megmaradt volna a magyarság az Urál hegynél? Esetleg ott lenne most egy Magyarország vagy ma már oroszok lennénk?
2022. okt. 17. 15:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

a gondolataidat teljesen világossá vált, hogy magyaru

---------

Gondolat? Az ana a...? Stak más gondol, gonduja vahn, gonosz... A magyar rakand, a ra és re gyökből. Bé de igen racionálisan írom, így ez rakandás, okykor rekenés.

A magyar két hangot mond ide: az egyik a rakandás, ez egyben szillogizmus is, a másik a rekenni, a ra és re gyökből, a rak flektáltó formájából, ez a rechen is.Ősmagyarul rekenni.

Magyarul, azt igen, a magyart, nem az új-ónemmagyart.

És mondom nem a németről volt a beszéd, hanem a germánról,ez a magyar A germán. A német nem germán, a magyar A germán.

A magyar nyelvben itt a komplett indogermán és germán grammatika. Németet igen rakátn rakom, de nem izéltem, azzal a hülye hangval hogy tanul, hisz olyan nem vahn.

Fura. Az tuti, hogy a finugrizmussal és a magyarnak mondot grammatikával nem is lehetne németül beszélni se. Az a studa, hogy te rakod, hisz nem lehet.

Ha te azt mondod, hogy a magyar finugri, úgy vahn kétely, hogy te beszélsz -e németül, hisz nem lehet úgy. Az agy leépülé.

2022. okt. 28. 19:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Vazze, érti valaki ezt a halandzsát?
2022. okt. 28. 19:14
 23/29 anonim ***** válasza:

22/22 anonim ***** válasza:

Vazze, érti valaki ezt a halandzsát?

----------

Nem ért, olyan hang nem vahn, stak er és ár gyök, magyarul a vesthen rakni.

Nem rakod, így rációd, vagyis rended nem vahn.

Halandzsa? Itt nem tőlem ered, hanem mástól. De hidd el én is így vahgyom veled. Stak az a szelenda, hogy én racinális vahgyom, te nem.

2022. okt. 28. 19:21
 24/29 anonim ***** válasza:

Jah igen elírtam:

ősmagyar rekkni: recken

ősmagyar rekkenni: rechnen

2022. okt. 28. 19:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Latiatok feleim, szümtükhel mik vogymuk? Isa por és homu vogymuk....
2022. okt. 28. 19:40
 26/29 anonim ***** válasza:

25/25 anonim ***** válasza:

Latiatok feleim, szümtükhel mik vogymuk? Isa por és homu vogymuk..

----------

Keresztényt nem fogadom el, az nem magyar, hanem már Umwertungi aller Werte.

Az a nyelv nem magyar. De nem vahgyom biztos benne, hogy ezek nem hamisítványok.

A lát mondjuk magyar, germán hang, a germán wliten igéből, indogemrán uel, ebből lesz leitjan.

A por az nem magyar, szláv.

Gabona? A gabona hang etimológiája nem rakta, lehet a gót gabeins-ból is. De hogyan hogy gabana? Hogy lehetne ez rakhatóbb? Hát vahn a dúr gyökünk, ez na-val a Dorn, de lehetne nja-val a dúrnya, hisz ezt dúrjuk. De lehetne törve egy, va-val, hisz törjük ezeket, így ezek törvák. De ez vahn a liszt hangval is, hisz vahn nekünk mál gyökünk, így rakhatóbb lenne a málva, ahogy Mehl. Vagy a szláv por hangval, a szláv prh. Hogyan hogy por, ha vahn mál hangunk, úgy lehet az ma-vaé málma. De lehet a düh párjából is a doh-ból, magyar hang, germán, a dohoma is. De ez vahn a pára hangval is, ha dohoma úgy ősmagyarul dohonszta vagy más is lehet, nem Dunst:

-törva

-dúrnya

-málva

-málma

-dohoma

-dohonszta

2022. okt. 28. 19:44
 27/29 anonim ***** válasza:
A magyar nyelv első fennmaradt szórványemlékét és a legkorábbi latin betűs magyar nyelvemléket is szétcincáltad, mint kutya a lábtörlőt..Ezek után Kölcsey Himnuszát nem is idézem, mert a teremtő csak a megmondhatója, miféle gyalázat esne rajta a te jóvoltadból.
2022. okt. 28. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:

27/27 anonim ***** válasza:

A magyar nyelv első fennmaradt

-----------

Azt én nem ismerem el magyar nyelvnek, ahogy mondtam keresztény.

Kölcsey? Nem hallottam róla. Egal, anatt vahgyunk a történelemnek.

De azt se ismerem el magyarnak.

2022. okt. 28. 21:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Kölcsey általános iskolai tananyag. Hallanod kellett róla, hacsak nem pont akkor lógtál az óráról.
2022. okt. 28. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!