Ha az ősmagyarok nem jöttek volna el az Urál környékéről ma oroszok lennénk?
a gondolataidat teljesen világossá vált, hogy magyaru
---------
Gondolat? Az ana a...? Stak más gondol, gonduja vahn, gonosz... A magyar rakand, a ra és re gyökből. Bé de igen racionálisan írom, így ez rakandás, okykor rekenés.
A magyar két hangot mond ide: az egyik a rakandás, ez egyben szillogizmus is, a másik a rekenni, a ra és re gyökből, a rak flektáltó formájából, ez a rechen is.Ősmagyarul rekenni.
Magyarul, azt igen, a magyart, nem az új-ónemmagyart.
És mondom nem a németről volt a beszéd, hanem a germánról,ez a magyar A germán. A német nem germán, a magyar A germán.
A magyar nyelvben itt a komplett indogermán és germán grammatika. Németet igen rakátn rakom, de nem izéltem, azzal a hülye hangval hogy tanul, hisz olyan nem vahn.
Fura. Az tuti, hogy a finugrizmussal és a magyarnak mondot grammatikával nem is lehetne németül beszélni se. Az a studa, hogy te rakod, hisz nem lehet.
Ha te azt mondod, hogy a magyar finugri, úgy vahn kétely, hogy te beszélsz -e németül, hisz nem lehet úgy. Az agy leépülé.
22/22 anonim ***** válasza:
Vazze, érti valaki ezt a halandzsát?
----------
Nem ért, olyan hang nem vahn, stak er és ár gyök, magyarul a vesthen rakni.
Nem rakod, így rációd, vagyis rended nem vahn.
Halandzsa? Itt nem tőlem ered, hanem mástól. De hidd el én is így vahgyom veled. Stak az a szelenda, hogy én racinális vahgyom, te nem.
Jah igen elírtam:
ősmagyar rekkni: recken
ősmagyar rekkenni: rechnen
25/25 anonim ***** válasza:
Latiatok feleim, szümtükhel mik vogymuk? Isa por és homu vogymuk..
----------
Keresztényt nem fogadom el, az nem magyar, hanem már Umwertungi aller Werte.
Az a nyelv nem magyar. De nem vahgyom biztos benne, hogy ezek nem hamisítványok.
A lát mondjuk magyar, germán hang, a germán wliten igéből, indogemrán uel, ebből lesz leitjan.
A por az nem magyar, szláv.
Gabona? A gabona hang etimológiája nem rakta, lehet a gót gabeins-ból is. De hogyan hogy gabana? Hogy lehetne ez rakhatóbb? Hát vahn a dúr gyökünk, ez na-val a Dorn, de lehetne nja-val a dúrnya, hisz ezt dúrjuk. De lehetne törve egy, va-val, hisz törjük ezeket, így ezek törvák. De ez vahn a liszt hangval is, hisz vahn nekünk mál gyökünk, így rakhatóbb lenne a málva, ahogy Mehl. Vagy a szláv por hangval, a szláv prh. Hogyan hogy por, ha vahn mál hangunk, úgy lehet az ma-vaé málma. De lehet a düh párjából is a doh-ból, magyar hang, germán, a dohoma is. De ez vahn a pára hangval is, ha dohoma úgy ősmagyarul dohonszta vagy más is lehet, nem Dunst:
-törva
-dúrnya
-málva
-málma
-dohoma
-dohonszta
27/27 anonim ***** válasza:
A magyar nyelv első fennmaradt
-----------
Azt én nem ismerem el magyar nyelvnek, ahogy mondtam keresztény.
Kölcsey? Nem hallottam róla. Egal, anatt vahgyunk a történelemnek.
De azt se ismerem el magyarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!