Mi a véleményetek Budapesten a 8. kerületben a Teleki -Térről - és környékéről?
Én a 4-ik kerületben vagyok és este itt se lehet kimozdulni, de ha a 7.-ik ker. Verseny utcájába jársz ott nappal se létbiztonság.
Amúgy ez mért a magyar politika témakörhöz való?
Jártál már a Hős utcában?
Sztem ahhoz képest a teleki tér a wall street..
Én az adott környéken lakom.
Mocsok,hajléktalanok,román cigányok stb.ott végzik a dolgukat a téren akár fényes nappal is.
Közelben hajléktalanszállók,nappal minden teli van koszos,részeg hajléktalanokkal.Furcsa egyébként,hogy állítólag ennivalóra nem telik nekik,ehhez képest merev részegek minden nap,falkában.
Tele van a környék cigánnyal,az ártalmatlantól a kemény bűnözőig széles a választék.Hangosak,erőszakosak,bunkók.
Rengeteg kis bolt van,ahol olcsó piát árulnak,a bolt előtt isszák meg,üvöltöznek,szemetelnek.
Sok aztán a környéken az illegális lakásfoglaló,rettenetes körülmények között élnek,terrorizálják a normális lakókat,mocskosak.
A környékbeli lakások olcsón is eladhatatlanok.
Szóval összefoglalva:a cigányvédőket költöztetném ide kötelezően.Ha annyira imádják őket,éljenek velük,ne a normális ember legyen rákényszerítve,hogy elviselje őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!