Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Budapesten...

Mi a véleményetek Budapesten a 8. kerületben a Teleki -Térről - és környékéről?

Figyelt kérdés
Jártál-e ott este és ha igen,mennyire érezted magadat biztonséágban?Mi folyik ott?-mert én ahogy ott jártam ámultam-és bámultam,hogy mi megy ott :O
2010. ápr. 18. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Jó nagy gettó
2010. ápr. 18. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a 4-ik kerületben vagyok és este itt se lehet kimozdulni, de ha a 7.-ik ker. Verseny utcájába jársz ott nappal se létbiztonság.

Amúgy ez mért a magyar politika témakörhöz való?

2010. ápr. 18. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom ott dolgozik egy kis közértben, semmi extra nem volt még ott, pedig párszor meglátogattam este 9-10 körül.
2010. ápr. 18. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
legendás hely, nem kell provokálni az ott élőket és nem kötnek beléd.
2010. ápr. 20. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Jártál már a Hős utcában?

Sztem ahhoz képest a teleki tér a wall street..

2010. ápr. 20. 20:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Jártam a hős utcában aha... nagyon durvaaaaaa :D
2010. ápr. 20. 22:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én az adott környéken lakom.

Mocsok,hajléktalanok,román cigányok stb.ott végzik a dolgukat a téren akár fényes nappal is.

Közelben hajléktalanszállók,nappal minden teli van koszos,részeg hajléktalanokkal.Furcsa egyébként,hogy állítólag ennivalóra nem telik nekik,ehhez képest merev részegek minden nap,falkában.

Tele van a környék cigánnyal,az ártalmatlantól a kemény bűnözőig széles a választék.Hangosak,erőszakosak,bunkók.

Rengeteg kis bolt van,ahol olcsó piát árulnak,a bolt előtt isszák meg,üvöltöznek,szemetelnek.

Sok aztán a környéken az illegális lakásfoglaló,rettenetes körülmények között élnek,terrorizálják a normális lakókat,mocskosak.

A környékbeli lakások olcsón is eladhatatlanok.

Szóval összefoglalva:a cigányvédőket költöztetném ide kötelezően.Ha annyira imádják őket,éljenek velük,ne a normális ember legyen rákényszerítve,hogy elviselje őket.

2010. ápr. 21. 06:27
 8/10 A kérdező kommentje:
6:27-es teljesen jól összefoglaltad a gondolataimat erről a környékről...-én őszintén szólva,egyedül fényes nappal nem merek ott végigmeni....:O
2010. ápr. 21. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:
itt lakok mellette, tényleg nem egy turista paradicsom, de feelinges :) komolyra fordítva semmi nem volt még velem, mármint belém nem kötöttek, pár jelenetet láttam már az utcán, de velem nem foglalkoztak 20/L
2010. ápr. 21. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
En is a kornyeken elek maganyos no vagyok. Szoktam jarni a piacra de azzal a valaszadoval ertek egyet aki azt irja naponta merevre isszak magukat a munkanelkuliek es az ott elo cigany lakossag. Azon politikusokat terelnek arra akik anyira vedik oket. "SZEGENYEK" hat igen de van nekik minden napra hullara inni magukat. A tiszteseges dolgozo az meg retteg kitudja-e fizetni a rezsijet. Ha dolgozol es bejelentenek minimalra neked nem futja a Telaki Teri hancurozasra.
2010. máj. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!