Orosz hadsereg most meg Vovchankról is kivonult, meg mindenhonnan Harkiv környékéről, mi történik itt?
Figyelt kérdés
ráadásul arrafele nem is támadtak az ukránok, csak úgy kivonultak az oroszok. Közben meg nagy erővel bombázzák az oroszok az ukrán lakóházakat, nem úgy tűnik mintha békét akarnának. Ennek így semmi értelme.
2022. szept. 11. 15:54
1/6 anonim válasza:
Készülnek az atomtámadásra ezt tudom gondolni, de bármi megeshet. Biológiai fegyver levegőben terjedő stb. Remélem nem lesz semmi
2/6 anonim válasza:
Lehet, azt a környéket nem akarják Oroszországhoz csatolni, és Donyeck régióra koncentrálnak.
3/6 anonim válasza:
Összeomlott a front, és most futnak. Ennyi történt. A déli ukrán támadás nagyon úgy néz ki, hogy csak elterelés volt, és a zseniális orosz hadvezetés oda dobta át a használható erői nagy részén. Északon csak a resztli maradt, és ezt most az ukránok felgöngyölték.
2: eddig is Donyeck régióra koncentráltak - ehhez képest az utóbbi két hónap alatt nem értek el semmit.
4/6 anonim válasza:
hibáztak és visszavonulnak. Ha az ukrán támadás kitart az sorsdöntő lehet, ha netán kiverik őket akkor viszont az akkorát fog csattanni a közhangulaton hogy nem lessz ember akit harcba küldjenek. Mindenesetre megrövidíti a háborút annyi biztos, viszont ukrán győzelmet én nem mernék várni. Mert ha netán kiverik az oroszokat felő putyin inkább az atomhoz nyúlna
5/6 anonim válasza:
18:52: lehet, hogy megpróbálná, de ez nem csak rajta múlik.
Szerintem őt előbb fogják ledobni az atom helyett.
6/6 anonim válasza:
Feladják a Harkovi térséget mert jelenleg nem releváns nekik - pont úgy ahogy Kijev alól is kivonultak. Tudják, hogy a bevetett erőkkel úgysem tudnák elfoglalni, inkább délre és Donyeckre koncentrálnak. Az ukránoknak meg jól jön győzelmi jelentésként, morálnövelőként eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!