Február 24-én gondolta volna valaki, hogy bő fél évet követően az orosz hadsereg totálisan összeomlik az ukrán háborúban és kudarcot vall?
Én öszintén azt hittem februárban hogy ez egy kb 1-2 hetes háború lesz.
Minden tiszteletem az ukrán népnek, az ukrán hadseregnek!
És ez közben nagyon nagy kárt okoz az oroszoknak, eddig azt hitte az egész világ(vagty legalábbis egy jelentős része) hogy az orosz hadsereg ha megindulna nem állítaná meg senki, na ezta mítoszt sikerült lerombolniuk
És közben a hadianyag készleteiket is elherdálják az ukránok ellen a hülyék feleslegesen.
A hadi anyaguk nagyrésze méga szovjet időkben gyártódott, a mai oroszország sose fogja tudni ezta veszteséget potolni.
Gyakorlatilag nagyhatalomból középhatalommá sikerült az oroszoknak magukat visszarontaniuk.
Idióta a Putyin, szerintem ha még nem hal meg magától addig, akkor őt a saját népe fogja megnyúvasztani.
Hajrá Ukrajna, éljen az igazság:)
Nem tudom eldönteni, hogy direkt provokáltok ilyenkor, vagy ennyire embertelenül buták vagytok.
Az orosz hadsereg nem omlott össze, ennyit tesz lehetővé a jogszabályuk hadiállapot kihirdetése nélkül. Ha ezt megtennék akkor nem 200tank lenne ukrajnában hanem 3000 + a teljes légierő ami most keleten van a japánok miatt.
Ukrán hadsereg gyakorlatilag nem létezik, amikkel harcolnak az ukránok az nato felszerelés.
Amikor összeomlik egy hadsereg akkor pont az ellenség térfelén maradnak?
Baj az van bőven nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!