Miért vonultak ki az oroszok Kijev környékéről?
Figyelt kérdés
Tudom azzal jönnek hogy a keleti területekre fognak ezentúl koncentrálni, de akkor mi értelme volt egyáltalán bevonulni oda? Nem úgy volt hogy még bőséges utánpótlásuk van emberből és felszerelésből? Megérte több ezer orosz katonának otthagyni a fogát csak hogy utána egyszerűen kivonuljanak onnan? Ennyire képes a nagy dicsőséges orosz hadsereg meg a hipergéniusz, nemevilági, ravasz putyin? Szerintem ez rohadt gáz...2022. ápr. 6. 05:36
1/5 anonim válasza:
Mert nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnék. Persze de úgy mennek, azt mondják hogy mindig is így akarták, meg azt hogy "kuss én így szállok le", ahogy a ruszkik helyi embere is így szokta.
2/5 anonim válasza:
Mert béna volt az Orosz sereg, és így mentik az arcuk.
3/5 anonim válasza:
Taktikai visszavonulás volt. Nem volt elég emberük a főváros bekerítéséhez. Elszámolták magukat, egy ilyen nagy népességű és lakosságú országot amit a háborúra készítettek fel évek óta nem lehet elfoglalni 2-3 százezer fős hadsereggel.
4/5 meszike91 válasza:
Rájöttek hogy keményebb az ukrán ellenállás és nem fogják tudni teljesíteni az eredeti terveket. Nagyon úgy néz ki hogy visszavettek a tervekből és lemondtak Kijevről.
5/5 after stroke válasza:
Nagy mellénnyel mentek, aztán végül nagy ruhát kaptak. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!