A népszámlálásnál valamit nem értek,ez egy adatgyűjtés?
Figyelt kérdés
Szóval úgy értem, hogy egy adatgyűjtés, de: Akkor miért kell név szerint? Tehát hogy hányan laknak putriban, hányan diplomások, hány fürdőszoba jut egy emberre, mennyi idő alatt jut be a munkahelyére, van-e látási nehézsége, stb...stb.... Ha ehhez az adathalmazhoz név nélkül jutnak, akkor is tudnak belőle statisztikai számításokat, elemzéseket készíteni, akkor miért kell névvel együtt?
(Mondom ezt úgy, hogy első között beküldtem, szóval nem vagyok paranoiás, csak a logikát nem értem benne így).
2022. okt. 7. 10:19
31/32 anonim válasza:
Hát a valaki anélkül, hogy ismerne, vagy bármit tudna rólam, azt állítja, hogy "gyerekeket torz gondolkdásra akarok befolyásolni", nos, bocsesz, de hadd ne vegyem már komolyan. Ez valami hitkérdés nála, nem valóság, hittel meg nem lehet logikus vitába szállni, időpazarlás. Hát ezért, nem azért mert nem lennének érveim. De egy vita célja az, hogy közelebb kerüljünk az igazsághoz, és itt kell némi nyitottság is, nem csak hajtogatni a magunkét. Az illető alapvetően kinyilatkoztatta az előítéletét, stb. így nincs miről tárgyalni. Tudomásul vettem, és kész, nehogy már még rám kenjétek! :D
32/32 anonim válasza:
Még jó, hogy a kérdés a népszámlálásról szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!