A "vakcina-regisztráció" csupán egy mint politikai adatgyűjtés?
Az ATV-én nyilatkozta ezt egy politikai szakember, de mondta ezt valami Falus is. Lehetséges - amint mondták - hogy így akarja a kormány begyűjteni az adatainkat, elérhetőségeinket propaganda terjesztésére?
Én regisztráltam oltásra, mert félek a covidtól. Most mi lesz? Postán kapok több kiló krumplit és a fideszre fogok szavazni ? 😮
Most komolyan azt hiszed, hogy egy ilyen regisztracio nelkul nem tudjak pontosan, hogy ki vagy? :)))
... ha tenyleg igy gondolod, ne regisztralj!
Nem kell beikszelni, hogy küldhetnek tájékoztatókat, ennyi.
Az alapadataid (név, életkor, lakcím, taj szám) már úgyis vagy ezer helyen szerepelnek.
Dolgozol ? Már a NAV tölti ki helyetted az adóbevallást.Mindent - vagy majdnem mindent - tudnak a pénzügyeidről.
Ügyfélkapud van ? Miután szinte már mindenhez szükséges, valószínűbb az igen.Minden - vagy szinte minden - adatodat ismerik.
Ha akarnák már ezek alapján kapcsolatba léphetnének veled, de adni akarnak a látszatra, mert hivatalosan a fenti szervek nem "kereskedhetnének" az adataiddal.
Erősen kétlem, hogy azt nyilatkozta...
A regisztrációval mindössze az a baj, hogy dilettáns módon készítették el a felületet. Politikai megrendelésre született és nem szakértelemmel. Az említett dologtól fölösleges rettegni, krumplit nem kapsz és arra szavazol, akire akarsz.
Az oltás fontos, arra ügyelj, hogy honnan származik a vakcina. De február előtt valószínűtlen, hogy sorra kerülnél. Előbb az egészségügyben dolgozók, veszélyeztetettek kerülnek sorra.
A bizalmatlanság a félretájékoztatásból, összevisszaságból és ismerethiányból ered és jogos. De nem megalapozott. Ha nem tudsz dönteni, várj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!