Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi szükség van olyan emberek...

Mi szükség van olyan emberek bérének emelésére akik verselemzést tanítanak?

Figyelt kérdés

Hol használom azt az életben, hogy 4 éven át filozofáltam gimiben depressziós, erkölcstelen, szorongó szerencsétlenek rímelő irományain??

Mit olvasgassam fiatalon mások nyomorát, mikor ilyenkor életvidámnak,boldognak kéne lenni, szórakozni, sportolni, szexelni és értelmes dolgokat tanulni. Minek rontsam el a kedvem József Attilával? És egyébként is semmilyen értéket nem teremt idejétmúlt sirankozasokrol való bölcselkedés. Egy kőműves többet ér, az otthont épít az embereknek.

2022. okt. 6. 13:27
1 2 3 4 5
 41/47 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"esetleg elérni azt, hogy önként legyen lehetősége megszeretni az olvasást"

Mondjuk ezt pont a családban kellene elérni. Amelyik családban a gyereknek mesét olvasnak, képeskönyvekből "mesélnek", a szülők nem csak a telefont nyomkodják, hanem a gyerek könyvet is lát a kezükben, és nem utolsó sorban van otthon több, többféle szabadon elérhető, a korosztálynak megfelelő könyv, ott a gyerek szeretni fog olvasni.

2022. okt. 15. 11:41
 42/47 anonim ***** válasza:
67%
Amíg az iskola el nem veszi a kedvét a sok depressziós, nehezen érthető "művel"...
2022. okt. 18. 06:56
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha talán kicsit tanultabb lennél akkor tudhatnád hogy miért is tüntetnek, hogy mi szerepük van az országban és kicsi gondolkodással ki lehet találni hogy mi lesz majd ha nem lesznek tanárok.

Már pusztán azért is kéne hogy a hozzád hasonlók ne írjanak ki ilyen kérdéseket

- gyerekes sértödötségükben

- mert informálatlanok és nem értik hogy saját maguk ellen lépnek fel az ilyen kérdésekkel

2022. okt. 18. 07:46
 44/47 anonim ***** válasza:
75%
42 szerinted a tanárok szabják meg hogy mit kell tanítani?
2022. okt. 18. 07:47
 45/47 anonim ***** válasza:
20%
Sehol nem írtam tanárt... Iskolát írtam, ami alatt értem az egész hóbelevancot.
2022. okt. 19. 17:07
 46/47 anonim ***** válasza:
90%
45 "szerinted "az iskolák "szabják meg hogy mit kell tanítani"a a tanároknak"?"
2022. okt. 19. 18:34
 47/47 valaki : ***** válasza:
80%

46-os

Persze hogy azt hiszi. Meg a kérdező is azt hiszi. Konkrétan azt hiszik, magamtól sétálok be és kezdek el rizsázni a jambus fogalmáról...

2022. okt. 24. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!