Mi szükség van olyan emberek bérének emelésére akik verselemzést tanítanak?
Hol használom azt az életben, hogy 4 éven át filozofáltam gimiben depressziós, erkölcstelen, szorongó szerencsétlenek rímelő irományain??
Mit olvasgassam fiatalon mások nyomorát, mikor ilyenkor életvidámnak,boldognak kéne lenni, szórakozni, sportolni, szexelni és értelmes dolgokat tanulni. Minek rontsam el a kedvem József Attilával? És egyébként is semmilyen értéket nem teremt idejétmúlt sirankozasokrol való bölcselkedés. Egy kőműves többet ér, az otthont épít az embereknek.
Én a tanárokat visszaraknám közfoglalkoztatott rendszerbe, van ilyen hogy kultúrális közmunkás.
Szerintem nemsokára Orbán és bandája megpróbálnak átnyomni egy ilyen törvényjavaslatot, hogy visszaminősítik az ilyen embereket.
Így a magyar gazdaság is fellélegezhetne hogy az adófizető forintjainkból több jut más pénz finanszírozásra.
Nemsokára bevezethetnék az egészségügyi közalkalmazotti státuszt és minden szociális meg kórházi területen lévőt ide sorolhatnának, és kevesebb bért kellene nekik adni.
Vannak ilyen ijesztő fogalmak: "általános műveltség", "alapvető műveltség".
Gondolom a kérdező számára ezek ismeretlenek.
Elég annyit tudni, hol a hűtő, hol a sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!