Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi szükség van olyan emberek...

Mi szükség van olyan emberek bérének emelésére akik verselemzést tanítanak?

Figyelt kérdés

Hol használom azt az életben, hogy 4 éven át filozofáltam gimiben depressziós, erkölcstelen, szorongó szerencsétlenek rímelő irományain??

Mit olvasgassam fiatalon mások nyomorát, mikor ilyenkor életvidámnak,boldognak kéne lenni, szórakozni, sportolni, szexelni és értelmes dolgokat tanulni. Minek rontsam el a kedvem József Attilával? És egyébként is semmilyen értéket nem teremt idejétmúlt sirankozasokrol való bölcselkedés. Egy kőműves többet ér, az otthont épít az embereknek.

2022. okt. 6. 13:27
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
21%
József Attila amúgy is az anyjával élt nemi életet. Ő írta le maga.
2022. okt. 6. 13:29
 2/47 anonim ***** válasza:
23%
1, anyjával IS!
2022. okt. 6. 13:29
 3/47 A kérdező kommentje:
Hát ez az, undorító. És ot kene példának állítani?
2022. okt. 6. 13:31
 4/47 anonim ***** válasza:
66%
Ha olvasol sok rímes dolgot, akkor te is megtanulsz valamennyit. Tudsz idézni társaságban ill. ki is tudól találni ilyeneket, amitől felnéznek rád. A szépirodalomtól sok szókincsed lesz, amitől választékósabban kifejeszheted magad ilyenekre gondólok
2022. okt. 6. 13:31
 5/47 A kérdező kommentje:
Az a tanár is beteg aki ilyen emberek szarjainak olvasgatasatol örömet erez
2022. okt. 6. 13:32
 6/47 anonim ***** válasza:
8%

Én a tanárokat visszaraknám közfoglalkoztatott rendszerbe, van ilyen hogy kultúrális közmunkás.

Szerintem nemsokára Orbán és bandája megpróbálnak átnyomni egy ilyen törvényjavaslatot, hogy visszaminősítik az ilyen embereket.

Így a magyar gazdaság is fellélegezhetne hogy az adófizető forintjainkból több jut más pénz finanszírozásra.

Nemsokára bevezethetnék az egészségügyi közalkalmazotti státuszt és minden szociális meg kórházi területen lévőt ide sorolhatnának, és kevesebb bért kellene nekik adni.

2022. okt. 6. 13:33
 7/47 anonim ***** válasza:
25%
Én kaland regényeket olvastam általánosba, amik izgalmasak. Elmeséltem a magyar tanáromnak, aki nagyon letolt, hogy ilyen sz@rokkal semmire sem megyek az életben. Olvassak szépirodalmat, Jókait stb
2022. okt. 6. 13:34
 8/47 A kérdező kommentje:
6 remélem így lesz
2022. okt. 6. 13:35
 9/47 anonim ***** válasza:
85%
Jelezd a kormánynál, hogy változtassanak a tanterven és az oktatási anyagon. Ezt nem a tanárok és nem az iskolák határozzák.
2022. okt. 6. 13:35
 10/47 anonim ***** válasza:
74%

Vannak ilyen ijesztő fogalmak: "általános műveltség", "alapvető műveltség".

Gondolom a kérdező számára ezek ismeretlenek.

Elég annyit tudni, hol a hűtő, hol a sör.

2022. okt. 6. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!