Az miért érv az abortusz mellett, hogy az azt ellenző fogadott-e örökbe gyereket?
Most csak a példa kedvéért fogadjuk el, hogy ez gyilkosság. Namost ha egy magzatgyilkosságot ellenző ember nem fogadott örökbe gyereket, akkor miért ne ellenezhetné ettől még magát a gyilkosságot?
Sarkos példa: ha én ellenzem a Holokausztot, akkor sem kérdez vissza senki, hogy na és én hány zsidó üldözöttet fogadtam be a 2-ik világháború alatt.
Attól tehát nem lesz jobban megbocsátható ez az abortuszellenes álláspont szerint gonosz tett, hogy az illető fogadott-e örökbe abortuszra ítélt gyereket.
Arról nem is beszélve, hogy az abortuszt választó nők 99%-a el sem jut addig, hogy megpróbálkozzon előbb az örökbeadással.
30: sőt, a vegák tányérjába is élet kioltása árán kerül minden, mivelhogy a növényi élet is élet. Persze, magyarázhatom én ezt egy olyan félnótásnak, aki szerint a szegény állatka az élet, de a magzat már nem az, és még a parazita fogalmával sincs tisztában.
Remélem, legalább a lila hajfestés megvolt.
#31 néhány dolog
1, te beszélsz itt életről, és élet kioltásáról. Csak megkérdeztem, hogyha élet-élet, akkor ugye nem tolsz be egy-egy burgert időnként. Úgy látszik kényelmetlen a válasz.. saját magadnak mondasz ellent, és még csak nem is érted.
2, én tisztában vagyok a parazita definíciójával. Te nem 😂
3, a lila hajfesték a legjobb, ami eszedbe jutott? 😂 ajjajj nagyon érzékeny pont 😂😂
Sziasztok.
Èn örökbe fogadásra váró vagyok. Nem vagyok sem abortusz ellenes sem pedig pártolója.
De siratok minden abortált babát. Mert az egyik akár a mi gyermekünk is lehetett volna. Mi a fèrjemmel valahol bízunk abban, hogy valaki majd nem elvetetni akarja majd a kisbabáját hanem kihordani ès örökbe adni. Remèljük hogy így lesz
Kérdező, ülj vissza az iskolapadba, mert hülye vagy.
Üdvözlettel: egy biosz szakos tanár
33: sokan várnak hozzád hasonlóan egy egészséges babára, de az abortuszpárti propagandának köszönhetően még jó sok ideig várhattok.
34: francokat vagy te biosz szakos tanár, de ha mégis, akkor látszik mennyi eszed van abból, hogy még mindig nem váltottál szakmát :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!