Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért érv az abortusz...

Az miért érv az abortusz mellett, hogy az azt ellenző fogadott-e örökbe gyereket?

Figyelt kérdés

Most csak a példa kedvéért fogadjuk el, hogy ez gyilkosság. Namost ha egy magzatgyilkosságot ellenző ember nem fogadott örökbe gyereket, akkor miért ne ellenezhetné ettől még magát a gyilkosságot?

Sarkos példa: ha én ellenzem a Holokausztot, akkor sem kérdez vissza senki, hogy na és én hány zsidó üldözöttet fogadtam be a 2-ik világháború alatt.

Attól tehát nem lesz jobban megbocsátható ez az abortuszellenes álláspont szerint gonosz tett, hogy az illető fogadott-e örökbe abortuszra ítélt gyereket.

Arról nem is beszélve, hogy az abortuszt választó nők 99%-a el sem jut addig, hogy megpróbálkozzon előbb az örökbeadással.

2022. okt. 5. 16:15
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

30: sőt, a vegák tányérjába is élet kioltása árán kerül minden, mivelhogy a növényi élet is élet. Persze, magyarázhatom én ezt egy olyan félnótásnak, aki szerint a szegény állatka az élet, de a magzat már nem az, és még a parazita fogalmával sincs tisztában.

Remélem, legalább a lila hajfestés megvolt.

2022. okt. 6. 12:09
 32/40 anonim ***** válasza:
93%

#31 néhány dolog

1, te beszélsz itt életről, és élet kioltásáról. Csak megkérdeztem, hogyha élet-élet, akkor ugye nem tolsz be egy-egy burgert időnként. Úgy látszik kényelmetlen a válasz.. saját magadnak mondasz ellent, és még csak nem is érted.

2, én tisztában vagyok a parazita definíciójával. Te nem 😂

3, a lila hajfesték a legjobb, ami eszedbe jutott? 😂 ajjajj nagyon érzékeny pont 😂😂

2022. okt. 6. 12:13
 33/40 Tündi3 válasza:
77%

Sziasztok.

Èn örökbe fogadásra váró vagyok. Nem vagyok sem abortusz ellenes sem pedig pártolója.

De siratok minden abortált babát. Mert az egyik akár a mi gyermekünk is lehetett volna. Mi a fèrjemmel valahol bízunk abban, hogy valaki majd nem elvetetni akarja majd a kisbabáját hanem kihordani ès örökbe adni. Remèljük hogy így lesz

2022. okt. 6. 12:28
 34/40 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ülj vissza az iskolapadba, mert hülye vagy.

Üdvözlettel: egy biosz szakos tanár

2022. okt. 6. 12:36
 35/40 anonim ***** válasza:
89%
#34 sajnálom, hogy nem lehet gyereketek, és szerintem az örökbefogadás egy jó dolog, és remelem minél hamarabb sikerül is, de az fontos, hogy ez nem más nők felelőssége a méhükkel jótékonykodni. Nem csak újszülöttet lehet örökbe fogadni.
2022. okt. 6. 12:42
 36/40 A kérdező kommentje:

33: sokan várnak hozzád hasonlóan egy egészséges babára, de az abortuszpárti propagandának köszönhetően még jó sok ideig várhattok.

34: francokat vagy te biosz szakos tanár, de ha mégis, akkor látszik mennyi eszed van abból, hogy még mindig nem váltottál szakmát :)).

2022. okt. 6. 12:57
 37/40 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ne égesd magad tovább
2022. okt. 6. 13:01
 38/40 anonim ***** válasza:
92%
Tündi3, nem csak újszülöttet lehet örökbe fogadni, a bent ragadt gyerekek közül nem tudtatok választani? Ők is örülnének egy családnak, nem csak az újszülöttek.
2022. okt. 6. 13:58
 39/40 A kérdező kommentje:
37: most fogytak el az érvek, látom
2022. okt. 7. 10:18
 40/40 anonim ***** válasza:
89%
#39 neked kár érveket írni, mert úgy sem érted őket, és élből elutasítasz mindent, és letagadsz konkrét tényeket.
2022. okt. 7. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!