Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért érv az abortusz...

Az miért érv az abortusz mellett, hogy az azt ellenző fogadott-e örökbe gyereket?

Figyelt kérdés

Most csak a példa kedvéért fogadjuk el, hogy ez gyilkosság. Namost ha egy magzatgyilkosságot ellenző ember nem fogadott örökbe gyereket, akkor miért ne ellenezhetné ettől még magát a gyilkosságot?

Sarkos példa: ha én ellenzem a Holokausztot, akkor sem kérdez vissza senki, hogy na és én hány zsidó üldözöttet fogadtam be a 2-ik világháború alatt.

Attól tehát nem lesz jobban megbocsátható ez az abortuszellenes álláspont szerint gonosz tett, hogy az illető fogadott-e örökbe abortuszra ítélt gyereket.

Arról nem is beszélve, hogy az abortuszt választó nők 99%-a el sem jut addig, hogy megpróbálkozzon előbb az örökbeadással.

2022. okt. 5. 16:15
1 2 3 4
 11/40 Drakula ***** válasza:
76%
Persze, ha leváltják a politikusokat. Már mint használhatóra.
2022. okt. 5. 16:59
 12/40 anonim ***** válasza:
10%
A dugásnak ára van.
2022. okt. 5. 17:01
 13/40 Drakula ***** válasza:
100%

Bocs 10-es, rosszul fogalmaztam.

Nem "ha" hanem "amikor" leváltják a kormányt.

A mostani válság + Gyurcsány szép lassan vissza akarják szoritani az ellenzék= Párt váltás.

2022. okt. 5. 17:08
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
#13 legyen úgy
2022. okt. 5. 17:22
 15/40 A kérdező kommentje:

"Mert azzal hogy az illető betiltaná az abortuszt, gyakorlarilag nyomorba, utálatba, árvaságba, stb taszítaná gyermekek tömegeit"

Tehát te lényegében a gyerekeket véded azzal, hogy megölöd őket?

2022. okt. 5. 18:39
 16/40 anonim ***** válasza:
79%
Mivel még nincs sehol gyerek, amikor az abortuszt végzik, ezért nem öl senki gyereket. Amúgy igen. Jobb nem nyomorban szenvedni.
2022. okt. 5. 18:41
 17/40 A kérdező kommentje:
16 tehát szerinted egy terhes nő megölése nem nagyobb bűn, mint egy nem terhes nőé?
2022. okt. 5. 18:57
 18/40 A kérdező kommentje:

"Jobb nem nyomorban szenvedni."

Így gondolkodhattak a nácik is. Mármint arra értem, hogy ők szerették eldönteni más helyett, hogy akar-e élni vagy sem.

2022. okt. 5. 18:58
 19/40 anonim ***** válasza:
89%

#17 szerintem mindkettő emberölés. Mindkettő mélységesen elítélendő. De nem. A terhes nő megölése jogilag ugyanaz mint a nem terhes nő megölése.

#18 szerintem meg az náci, hogy szüljünk, mert el fogyunk, és jönnek a migráncsok meg a cigányok.

2022. okt. 5. 19:02
 20/40 anonim ***** válasza:
89%

"Tehát te lényegében a gyerekeket véded azzal, hogy megölöd őket?"

Ha soha meg se születik, eleve nem lehet megölni sem.

2022. okt. 5. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!