Kitöltitek a népszámlálást?
Sziasztok!
Kitöltitek a népszámlálást online?
#9 Valamit elkapkodtál, van nemzetiségre, vallásra, nyelvhasználatra, anyanyelvre vonatkozó kérdés és minden bent lakó személynél külön-külön meg kell ezeket válaszolni. (A vallás nem kötelező.)
De ahogy a többit olvasom, a 80%-a akkora állat, hogy kiutasítanám őket az országból örökre. Ezen kekeckedni, hogy a kormány meg a konzultáció meg hogy nincs köze Orbánnak a fűtésemhez... Úristen! Azt hiszi ez a sok agyhalott, hogy jól kibabrálnak bárkivel is, ha nem töltik ki vagy direkt hamis adatokat írnak be.
Remélem, az ilyeneknek baromi gyorsan megy a 2-300 ezres csekk, megérdemelnék! Mert az ilyen öntörvényű, mindent lesz*ró, a törvényekre, szabályokra és az elvárható állampolgári kötelességekre magasan tevő lények azok, akik csak élősködnek a társadalmon, többségük nyilván nem csinál semmit, csak követelőzik, kitől, a kormánytól természetesen, ha bajban van, hogy adjon segélyt meg családtámogatást meg kamattámogatást meg új családi autót, de ha egy ilyen 10 kérdéses semmiséget meg kell válaszolni tíz évente egyszer, naaaháááát aztmáááá neeeem...
#52-nek:
Csak halkan megjegyzem hogy kőműves és burkoló vagyok tehát nem "semmittevő", soha semmiféle családtámogatást, kamattámogatást, meg mindenféle támogatást NEM IGÉNYELTEM. Nem is fogok.
És ha már az állampolgári kötelességeknél tartunk, akkor előbb a kormány feleljen meg legalább az alapvető, velük szemben támasztható elvárásoknak!
Igen, azt eltaláltad hogy öntörvényű vagyok. És olyan szinten, hogy nevemet lehet hogy megtalálod szinonimaként. XD
Egyébként pedig had döntsem már el én, hogy mit akarok a magánéletemmel kapcsolatosan megosztani bárkivel is!
Akkor itt egy cikk a sok konteós, durcás, „bosszúból odakakálok a lépcsőházunkba” típusú embernek a kormánypártisággal finoman szólva nem vádolható Telextől:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!