Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kitöltitek a népszámlálást online?

2022. okt. 3. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
61%
Menthetetlenek....
2022. okt. 4. 19:43
 42/62 DK-s ***** válasza:
19%

#40-nek:

Látom, nem vagy tisztában a joggal.

Megbírságolnak x ezer forintra. Fellebbezek, tárgyalás megtartását kérem.

A tárgyaláson bemutatom a (például ilyen célra tartott) szerződésemet a Támasz alapítvánnyal, ami a pécsi hajléktalanok hivatalos ellátója.

Tehát hajléktalannak adom ki magam, és ez megtámadhatatlan.

Következő lépésben pedig mellékelem hozzá a munkaügyi központ igazolását arról, hogy aktív álláskereső vagyok, jövedelem nélkül. (amúgy napi lejelentésben dolgozom mindig, ami jogilag nem RENDSZERES jövedelem)

Tehát ott egy igazoltan rendszeres jövedelemmel nem rendelkező hajléktalan vagyok. A bíró nem hagyhatja helyben a pénzbüntetést mivel az egy rendszeres jövedelemmel nem rendelkezőnek letöltendő szabadságvesztést jelent, az pedig aránytalanul, és indokolatlanul súlyos büntetés a cselekményhez képest.

Sakk-matt.

Megyek az állatmenhelyre xart lapátolni. XD

Tudod hányszor eljátszottam már ezt?

2022. okt. 4. 20:30
 43/62 anonim ***** válasza:
83%
42, ha csak feleennyi energiát ölnél abba, hogy hasznosan töltsd az időt, már rég tiéd lenne az állatkert..
2022. okt. 4. 20:35
 44/62 anonim ***** válasza:
12%
Nyugi megfoglak látogatni és majd írhatsz nekem ilyen hosszas leveleket amiket átveszek majd.
2022. okt. 4. 20:45
 45/62 DK-s ***** válasza:
10%

#43-nak:

Ebbe én nem ölök energiát. Számomra az ilyesmi magától értetődő.

Enyém lenne az állatkert? Minek?

Alapból nem vagyok egy ambiciózus fajta. Fiatalabb koromban előfordult párszor hogy el akartam valamit érni, vagy meg akartam valamit szerezni, és az általában sikerült is. De ha elsőre mégsem, akkor taktika-váltással másodikra mindenképp. Aztán leültem ami járt érte. De azt eleve belekalkuláltam.

2022. okt. 4. 20:48
 46/62 anonim ***** válasza:
30%
Konteós vagy azért.
2022. okt. 4. 20:49
 47/62 anonim ***** válasza:
0%
Hol van a törvény? Miért vagytok birkák? Uh, lenne még kérdésem, de nem vagytok sajnos a valóságban. Magas szint ez már.
2022. okt. 4. 21:02
 48/62 anonim ***** válasza:
27%
Giorgia Melonit szívesebben kitölteném.
2022. okt. 4. 21:09
 49/62 anonim ***** válasza:
27%
Kitöltenéd te Smitt Máriát is.
2022. okt. 4. 21:36
 50/62 anonim ***** válasza:
59%
2022. okt. 4. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!