Kitöltitek a népszámlálást?
Sziasztok!
Kitöltitek a népszámlálást online?
#40-nek:
Látom, nem vagy tisztában a joggal.
Megbírságolnak x ezer forintra. Fellebbezek, tárgyalás megtartását kérem.
A tárgyaláson bemutatom a (például ilyen célra tartott) szerződésemet a Támasz alapítvánnyal, ami a pécsi hajléktalanok hivatalos ellátója.
Tehát hajléktalannak adom ki magam, és ez megtámadhatatlan.
Következő lépésben pedig mellékelem hozzá a munkaügyi központ igazolását arról, hogy aktív álláskereső vagyok, jövedelem nélkül. (amúgy napi lejelentésben dolgozom mindig, ami jogilag nem RENDSZERES jövedelem)
Tehát ott egy igazoltan rendszeres jövedelemmel nem rendelkező hajléktalan vagyok. A bíró nem hagyhatja helyben a pénzbüntetést mivel az egy rendszeres jövedelemmel nem rendelkezőnek letöltendő szabadságvesztést jelent, az pedig aránytalanul, és indokolatlanul súlyos büntetés a cselekményhez képest.
Sakk-matt.
Megyek az állatmenhelyre xart lapátolni. XD
Tudod hányszor eljátszottam már ezt?
#43-nak:
Ebbe én nem ölök energiát. Számomra az ilyesmi magától értetődő.
Enyém lenne az állatkert? Minek?
Alapból nem vagyok egy ambiciózus fajta. Fiatalabb koromban előfordult párszor hogy el akartam valamit érni, vagy meg akartam valamit szerezni, és az általában sikerült is. De ha elsőre mégsem, akkor taktika-váltással másodikra mindenképp. Aztán leültem ami járt érte. De azt eleve belekalkuláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!