Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kitöltitek a népszámlálást?

Kitöltitek a népszámlálást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kitöltitek a népszámlálást online?

2022. okt. 3. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 Dzsonszi ***** válasza:
13%

Imádom a baloldalt.

Folyton szidják a KSH-t, hogy rossz statisztikákat készít, majd amikor nekik is részt kéne venni egy statisztikai felmérésben, direkt kamu adatokat adnak meg. De dettó ugyanez a nemzeti konzultáció, sírnak azért, mert kijön 90%os eredmény a Fidesz javára, de közben meg teleokádják az internetet, hogy nem töltik ki, azonnal elégetik.

2022. okt. 4. 07:45
 32/62 anonim ***** válasza:
69%

Azért nehogy már egy lapon említsd a népszámlálást meg a nemzeti konzultációt.

Az egyik egy másfél évszázadra visszatekintő rendszer, amelyben normális kérdések vannak, és nem párt-, hanem országos célokat szolgál. Nemcsak ma meg holnap van jelentősége az eredménynek, hanem ötven év múlva is lesz.

A másik egy kamu intézmény, amelyben nincsenek normális kérdések, és nyilvánvalóan pártcélokat és a haverok etetését szolgálja.

Köze nincs egymáshoz a kettőnek.

2022. okt. 4. 09:39
 33/62 anonim ***** válasza:
16%
Ki akartam de olyan bonyolult hogy nem megy.
2022. okt. 4. 09:40
 34/62 anonim ***** válasza:
38%

Igen, mert egyrészt kötelező, másrészt ha valaha lesz egy kompetens kormány, akkor lehet figyelembe fogják venni az abban rejlő adatokat a különböző döntések meghozatalakor.

Ezt a fröcsögést meg kifejezetten viccesnek tartom, amikor azzal jönnek, hogy mi köze a kormánynak ahhoz, hogy ő mivel fűt. Édes, hogy ilyen fontos embereknek hiszik magukat, csak ő rá kíváncsi az állam, senki másra.

2022. okt. 4. 11:25
 35/62 anonim ***** válasza:
54%
Természetesen én is kitöltöm. Vagyok annyira intelligens, hogy a kormánnyal szembeni kritikámat nem a tőle független népszámlálás torzításával (és nem is mondjuk a vonatbelső összefirkálásával vagy a közvilágítás kicsúzlizásával) vezetem le.
2022. okt. 4. 12:00
 36/62 anonim válasza:
28%
Nem töltöm ki ... nem engedem be...
2022. okt. 4. 17:49
 37/62 anonim ***** válasza:
23%
Hol van az, hogy kötelező? Hol van a törvény?
2022. okt. 4. 17:53
 38/62 anonim ***** válasza:
80%
37, jogszabálykeresőt csapd fel, meglesz az;)
2022. okt. 4. 18:00
 39/62 DK-s ***** válasza:
51%

#24-nek:

Majd ledolgozom közhasznú munkában, ahogy szoktam.

A lakcímkártyámban egyébként is az szerepel hogy "Lakcím nélkül", úgyhogy nyazsgem a kormánynak. Eleve alkotmányos jogod hogy ne hozd a hivatalok és hatóságok tudomására a lakcímed. Én ezzel a jogommal élek már 12 éve.

[link]

Tudtad? Ha nem, akkor most már tudod.

Egyébként pedig a kormány elvileg csak annyit tud, hogy melyik lakcím nem fogadta a számlálót, és nem töltött ki online.

Kit fognak bírságolni?

- a tulajdonost?

- a bejelentett lakót/lakókat?

És ha tudják hogy melyik címen kit kell bírságolni, akkor mi a faxért kamuzzák hogy meg akarják számolni azt, amit a nyilvántartásból is meg tudnának számolni? Hiszen ONNAN fognak bírságolni, nem?

2022. okt. 4. 19:08
 40/62 anonim ***** válasza:
64%
Majd viszek be neked reszelőt. :D
2022. okt. 4. 19:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!