Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népszámlálást kinek kell...

Népszámlálást kinek kell kitöltenie? Aki ott lakik, vagy akinek az a lakcíme?

Figyelt kérdés
Már évek óta hol Budapesten lakom, hol külföldön, egy barátnőm lakik a lakásomban, ahol én soha nem vagyok. Most nekem ki kéne töltenem bármit is? Melyik címre érkezőt kéne kitöltenem?
2022. okt. 3. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
A személynek kell kitöltenie. Az hogy mit írsz bele, az a te magánügyed
2022. okt. 3. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell beírni, aki ott lakik.
2022. okt. 3. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
íaki ott él a lakásban, annak az adatai kellenek. Ha pl valaki albérlő, akkor ő tölti ki az adatokat. Az érdekli őket, mennyien laknak az adott lakásban a felmérés idején.
2022. okt. 3. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lakáskérdőív, meg egy személyi. A lakáskérdőív az ingatlanra vonatkozik (cím, méret, helyiségek, építés éve, fűtés típusa... stb.), ezt tudhatja a tulaj is, a személyi kérdőív meg arra vonatkozik, aki ott lakik, ha lakik ott valaki, a te esetedben, amit albérletnek adsz ki, ott az albérlő, illetve neked ki kell töltened arra az ingatlanra, ahol te laksz, és magadra az oda vonatkozó személyi kérdőívet. A kódot címre küldik, tehát az arra a lakásra vonatkozik, amire kaptad, társasház esetén a társasház címe van a rendszerben, és neked még ki kell egészíteni, hogy azon belül melyik lakás. Nem tudsz egy címre másik kódot használni.
2022. okt. 3. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki eletvitelszeruen a lakasban lakik
2022. okt. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!