A Népszámlálós íveket egyedül kell kitölteni vagy a számlálóbiztossal? .
Figyelt kérdés
Ma jönnek érte, még nem töltöttük ki, mert szüleim szerint a számlálóbiztossal kell. Na most akkor hogy is van? :D2011. okt. 8. 14:18
1/18 anonim válasza:
Igen erről nálunk is megoszlanak a vélemények...
2/18 anonim válasza:
Nekünk kipostáztak egyet.Arra vagyok kíváncsi,hogy EGY DARABOT küldtek pedig 3an vagyunk bejelentve,akkor most mit csináljunk?
3/18 anonim válasza:
Miért kéne vele? A szellemi fogyatékosoknak kell...mellesleg neten is ki lehet....
4/18 anonim válasza:
Ha 1 darabot küldtek, hívd fel, hogy kell még 2, vagy van egy kód, amivel az interneten is ki lehet tölteni.
5/18 anonim válasza:
Akkor kérni kell még. Én tegnap töltöttem ki neten, a nepszamlalas.hu-n. Ha valamit elrontottam, a gép kiírta, hogy javítsak. A ba felső sarokban van a lakásról kérdőív, mellette meg a fejből annyit kell megnyitni, ahányan vagytok. Nem volt vészes.
6/18 A kérdező kommentje:
Nekünk is postázták, és pont annyit küldtek, amennyi kell. De azt senki se mondta, hogy mikor és kivel kell kitölteni.
2011. okt. 8. 14:23
7/18 anonim válasza:
egyedül is ki lehet amit nem tudsz azt meghagyod ha jön.
ha meg több kell akkor mikor megy érte szólsz hogy még adjon személyi kérdőt és megcsinálod akkor.
8/18 anonim válasza:
lehet vele is,nélküle is..Aki egyet kapott,ott majd menni fog a számlálóbiztos és ad még,ahányan vagytok..Ha vki a háztartásból neten tölti ki,mindenkinek úgy kell...
9/18 anonim válasza:
Én kitöltöttem az egész családnak, és mikor jött, csak odaadtam. Nem szeretem, ha idegen jön a házamba, ez van. Nem is morgott ez miatt, köszönte szépen, szerintem örült, hogy ezzel is kevesebb.
10/18 anonim válasza:
Sziasztok
En szlovakiaban voltam nepszamlalobiztos.Nekunk az volt a segitseg ha v.ki kitudta egyedul tolteni.Elvileg,mi csak akkor kellett segiteni,ha megkertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!