Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Népszámlálós íveket egyedül...

A Népszámlálós íveket egyedül kell kitölteni vagy a számlálóbiztossal? .

Figyelt kérdés
Ma jönnek érte, még nem töltöttük ki, mert szüleim szerint a számlálóbiztossal kell. Na most akkor hogy is van? :D
2011. okt. 8. 14:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én neten töltöttem ki. Nagyon egyszerű. Ha neten tölti ki valaki, akkor a számlálóbiztos nem kap érte pénzt. Ha papíron te töltöd ki és odaadod a kezébe, azért kap pénzt és akkor is, ha ő tölti ki.

Neten a legegyszerűbb szerintem, mert kiírja ha valamit nem jól írtál be és addig nem engedi elküldeni amíg nem javítottad.

2011. okt. 8. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha csak számlálóbiztossal lehetne kitölteni, akkor szerinted minek postázták volna ki? Ki lehet tölteni egyedül is, ha érted, hogyan kell. A számlálóbiztos azért van, mert a magyarok többsége értőolvasásból nagyon pocsék, és így van, aki segít, ha nem értesz valamit.
2011. okt. 8. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:

A számlálóbiztos azért van, mert a törvény előírja.

A internetes kitöltési lehetőség meg azért, mert fejlődik a technika.

A választás rád van bízva.

Ha megvárod a számlálóbiztost, esetleg segít kitölteni, elmegy vele valamennyi ideje, és megy tovább.

Ha előre kitöltöd és odaadod neki, egy csomó időt spórolsz számára, és a kevés pénzért, amit kap érte, valamennyivel kevesebb idejét kellett ráfordítania.

Ha az internetet választod, magad letudod az egészet, ha a rendszer jó, értesítik, hogy hozzád ne menjen, ha ne jó, majd tőled megtudja.

A te döntésed, hogy melyiket választod!

2011. okt. 8. 17:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

3 heti munkáért 100 - 120 ezer nettó!

Hmmm. Én egy hónapban dolgozom 63 ezerért 8 órában, felsőfokú végzettséggel. Tényleg, de sajnálom őket, hogy ilyen kevés pénzt kapnak szegény számlálóbiztosok!

2011. okt. 8. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
igen,te minden hónapban megkapod a 63ezredet,ők mneg 10 évente egyszer...egyébként a lehetőség adott volt,miért nem jelentkeztél,ha így irigyled őket...
2011. okt. 8. 18:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
JELENTKEZTEM! Simán leráztak, mert kellett a hely ismerősnek, rokonnak, szomszédnak, a kutya barátjának a gazdájának a hely!
2011. okt. 8. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
érdekes,anyósom megkapta az állást,pedig nem csókosa senkinek...úgy látszik helye válogatja..
2011. okt. 8. 18:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazad van, valószínűleg helye válogatja.

Amúgy Tiszaújvárosról beszélek...

2011. okt. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!