A Népszámlálós íveket egyedül kell kitölteni vagy a számlálóbiztossal? .
Én neten töltöttem ki. Nagyon egyszerű. Ha neten tölti ki valaki, akkor a számlálóbiztos nem kap érte pénzt. Ha papíron te töltöd ki és odaadod a kezébe, azért kap pénzt és akkor is, ha ő tölti ki.
Neten a legegyszerűbb szerintem, mert kiírja ha valamit nem jól írtál be és addig nem engedi elküldeni amíg nem javítottad.
A számlálóbiztos azért van, mert a törvény előírja.
A internetes kitöltési lehetőség meg azért, mert fejlődik a technika.
A választás rád van bízva.
Ha megvárod a számlálóbiztost, esetleg segít kitölteni, elmegy vele valamennyi ideje, és megy tovább.
Ha előre kitöltöd és odaadod neki, egy csomó időt spórolsz számára, és a kevés pénzért, amit kap érte, valamennyivel kevesebb idejét kellett ráfordítania.
Ha az internetet választod, magad letudod az egészet, ha a rendszer jó, értesítik, hogy hozzád ne menjen, ha ne jó, majd tőled megtudja.
A te döntésed, hogy melyiket választod!
3 heti munkáért 100 - 120 ezer nettó!
Hmmm. Én egy hónapban dolgozom 63 ezerért 8 órában, felsőfokú végzettséggel. Tényleg, de sajnálom őket, hogy ilyen kevés pénzt kapnak szegény számlálóbiztosok!
Igazad van, valószínűleg helye válogatja.
Amúgy Tiszaújvárosról beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!