Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek a kormány mostani...

Egyetértetek a kormány mostani szívhangos törvényével?

Figyelt kérdés
Ugye e szerint az abortusz előtt állóknak meg kell hallgatniuk a magzat/baba/nemtudom mi a pc kifejezés; szívhangját. Kvázi érzelmi nyomásgyakorlás. Ti egyetértetek ezzel? Szerintem kellett volna egy kis idő a társadalmi egyeztetésre.

2022. szept. 26. 18:59
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
43%

#50 igen? És a te tested megy át a terhességen? A te szerveidet nyomja össze a magzat? A te bőröd reped szét, és nyúlik ki? Téged gyötör a reggeli rosszullét? A te végtagjaid dagadnak be? Te leszel veszélyeztetett terhes? Te esel ki a munkából? Te jársz vérvételre? Te jársz minden vizsgálatra? A te vaginád szakad szét kitolás közben? Neked csinálnak gátmetszést? A te nemiszervedet varrják össze? Vagy a te hasfaladat szabdalják fel? Te fog egy csecsemőt ellátni x öltéssel az alfeledben? Te fogsz szülés utáni depresszióval küzdeni? Szerintem sem. Látod, ezért a nő dönt. Ezért nincs egyetlen férfinak sem beleszólása. Mert a spermán és az kezdeti 3 percen kívül semmit nem tesztek bele a gyerek kihordásába.

A továbbiakban, szeretnélek egy közös gondolkodásra hívni. Nem lesz nehéz, biztos vagyok benne, hogy te is követni tudod majd.

“When used correctly every time you have sex, male condoms are 98% effective. This means 2 out of 100 people will become pregnant in 1 year when male condoms are used as contraception. ”

[link]

Tehát 100 helyesen használt gumival történő szex során 2x teherbe is eshet a nő. Ha egy párt veszünk, akik mondjuk heti 3x élnek nemi életet, és szabályosan használják a gumit ez azt jelenti, hogy évi 156 aktusra kerül sor, ami 2-3 teherbeesési lehetőséget jelent. Látod, ez máris sokkal kézzel foghatóbb, mint a hazug 99,99,99%

Nem tiltja meg az abortuszt. Aha.. ahhoz képest, hogy tavasszal még arról volt szó, hogy nem lesz szigorítás az abortusz terén, azért mégis csak sikerült belenyúlni. Lehet ebben bízni? Egyáltalán nem hiszem, hogy itt megállnak.

Tájékoztatást nyújt. A kérdés, hogy miért kell erről tájékoztatás? Nem egyértelmű hogy mi az abortusz? Vagy azért kell, mert olyan gyalázatos az oktatás, hogy az átlag ember már nem érti, hogy mi az az abortusz? Elmondom, ez egy aljas manipuláció, érzelmi zsarolás. Nem minden nő, aki abortuszra megy, megy örömmel. Sőt szerintem egy olyan sincs, aki ezt jó kedvből tenné. Abortuszt senki nem tervez, hanem mert nincs más választása. Alapból egy nehéz élethelyzetben van, azért dönt emellett, nem kell még pszichológiai kínzásnak alávetni (igen, tudom, én nem fognám fel így, de van annyi empátiám és intelligenciád, hogy ne gondoljam, hogy minden ember úgy működik, mint én).

“Hogy akit megölsz szívtelenül az 2 ember?”

Milyen két ember? 😂 csak nem az úr Jézus is odabent van? 😂😂

És mégegyszer (a gyengébbek kedvéért), nem tudsz megölni valamit, ami nem tud életben maradni. Mivel nem életképes, így nem tudod elvenni az életét, mert nem tudja azt egyedül fenntartani. Érted? Egy hajót nem tudsz a szárazföldön elsüllyeszteni.

Gyerekgyilkos?

Hol van gyerek? A gyerek az, ami megszületik. De nem születik meg semmi 😂😂

2022. okt. 4. 09:52
 52/53 anonim ***** válasza:
28%
#50 Ja és, még annyi, hogyha megkérdőjelezed, hogy NŐKÉNT engem miért érint egy abortusszal kapcsolatos változtatás, csak azért, mert rám nem hat ilyen gyenge hatásvadász érzelmi zsarolás, de te férfiként majd pont jobban tudod ezt, enyhén szólva is szánalmas. Talán meg kéne keresned a fejed a seggedben, és kihúzni onnan, mert jönnek a szarabbnál szarabb gondolatok 😂
2022. okt. 4. 09:55
 53/53 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon kényes és összetett a kérdés.

Értem én, hogy fogy a magyar és ez jó megoldásnak tűnik, de most a mennyiségre megyünk vagy minőségre?

-Abortusz gyilkosság ha tetszik ha nem! Ez van és kész! Lelke van! Ha nem akarsz gyereket védekezz! (Erőszak egy külön téma dupla résszel, külön könyv egész másképp kell kezelni).

-Fogantatást és a védekezés lehetőséget kellene kicsit fontolóra venni, olcsóbbá illetve ingyenessé tenni, gumit, fogamzásgátlót.

-Fiataloknak kicsit meggondoltabban kellene gondolkodni a szexről, értem én, hogy a szex jó, de avval sokkal jobb akit szeretsz. Szeretet értékét bemutatni.

-Ezt a dolgot felvilágosítással lehetne még orvosolni, védekezés és azt, hogy ez sem száz százalék.

-Az albérlet árakat normalizálni kellene, lakhatás biztosítása.

(Ingyen lakhatást nem támogatom, mert ha jobban belegondolunk ami ingyen van nem becsüljük igazán, elpazarolnánk)!

-Egyébként a megszületett embereknek 0-120 éves korig mindegyiknek van szívhangja, őket nem szabadna hagyni meghalni, utcán vagy a házában megfagyni, éhen esetleg szomjan halni, mert minden korosztály értékes nem csak a magzat.

--gyerekeket szenvedni egy családban, mert nem akarták stb.

-Családon belüli erőszak és egyéb erőszak. Ugyanúgy nem tehetnek róla.

- Betegek, idősek védelme, ha úgy van akkor ápolása.

Szóval összességében kellene ezt a dolgot egységesen vizsgálni. Mert még ki se tértem ki mindenre.

2022. okt. 14. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!