Mi történne ha III. Károly király azt parancsolná Orbán Viktornak, hogy mondon le?
Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 17:22
1/14 A kérdező kommentje:
Mongyon
2022. szept. 19. 17:22
3/14 anonim válasza:
Szerintem Károly tisztában van vele hogy mi nem vagyunk a birodalom gyarmata.
4/14 anonim válasza:
Hatalmas bulvár-rejszolás követné, mint mindig amikor valamelyik "királyi rokon" kettőt köhög. Némelyik proli még a királyi ürüléket is megvásárolná - az kevésbé szar, vagy nem büdös, mint a sima emberekéi...?
5/14 anonim válasza:
Kacagna egy jót rajta. Ha már vicceskedni akarsz akkor te mit szólná hozzá ha Orbán családot királyi családként közpénzek milliárdjaiból tartanánk el és öröklődne a hatalom innentől?
6/14 anonim válasza:
Nem mondana ilyet, mivel ő nem síkhülye, mint te.
7/14 anonim válasza:
Értem én, hogy a kérdés viccnek számít, de azért nézzük meg a komolyabbik oldalát. 3. Károly Osztrák-Magyar császárok leszármazottja. Mivel az Osztrák-Magyar Monarchia az 1. Vh után megszűnt létezni így az ő követelése a magyar trónra nem jogerős. Meg egyáltalán nem erős. Tehát pusztán szóbeli követeléssel nem érne el semmit.
9/14 anonim válasza:
Orbán megkérdezné Putyint, hogy akkor most mit csináljon.
10/14 anonim válasza:
Semmi.Csak akkor történne valami, ha így mondaná: Ópán monnyon le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!