Támogatnátok hogy az EU inkább a többség szavazata alapján hozza meg a törvényeket és ne egyhangú döntés kelljen?
Figyelt kérdés
A náci csúti zsírdisznó sleppje minden törvényt meggàtol az oroszbarát és orosznyaló magatartása miatt, azt kellene, hogy a magyar szavazat kb ne is szàmítson.2022. szept. 10. 11:12
11/20 Pikk Ász válasza:
Én is magyar vagyok és büszke vagyok a hazámra és Orbán Viktorra is. Mások vagyunk, más véleményekkel!
12/20 A kérdező kommentje:
Eléggè alacsonyra raktad a szintet, hogy mi tehet egy embert büszkévé, de csak annyit mondok, hogy ahogy írtad, szerencsére különbözünk
2022. szept. 10. 12:21
13/20 anonim válasza:
Támogatom. Ez a jóemberkedő bürokrácia teszi töketlen vízfejjé Europát. Már régen elejét lehetett volna venni annak, hogy például az ukrán-orosz konfliktus eszkalálódjon.
14/20 anonim válasza:
Off, de érdekelne, hogy a 11-es mire tud büszke lenni?
15/20 A kérdező kommentje:
A 11-es egy idióta fideszes seggnyaló. A szavazóbázisa a fidesznek sosem az értelmiségi rétegből àllt, elég ha elképzelsz egy kolompot egy birkán és megkapod az átlag fideszest.
2022. szept. 10. 14:47
16/20 anonim válasza:
Nem. Így is már kelletlenül sokoldalúan és mélységben avatkozik olyan részletekbe, amelyhez az égadta világon semmi köze!
17/20 A kérdező kommentje:
Mihez nincs köze? Hogy többszáz milliárdos támogatások lettek fideszes haverok közt szétosztva és hogy közpénzzel kinevelték az igénytelen primitív trágya mészáros lölö kft-t?
2022. szept. 10. 15:37
18/20 anonim válasza:
Ha ez a vélt sérelmed kérdező, akkor erről kell kérdést kiírni - amennyiben késztetést érzel erre - és nem hátulról mellbe jönni a süket dumával!
19/20 anonim válasza:
Akkor az EU ezt miért nézte tátott szájjal 12 évig?
Miért pont most probléma nekik ez?
(Komolyan kérdezem, és nem vagyok fideszes).
Eddig miért nem rinyált az unió, 12 évig?
20/20 anonim válasza:
19#
Itt jönnek képbe a konteónak csúfolt dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!