Miért mondják, hogy a 21. században a rasszizmus elavult "dolog"?
"Nem kell itt cigányozni, "tököm" televan vele/velük!"
látod nekem is
ja és miért van az teszem azt a négerekkel nincs semmi bajom
mert arányaikat tekintve inkább becsületesek mint a fehérek vagy az ázsiaiak
de a cigányok áááh
"A rasszizmus kortól függetlenül nem elavult dolog, hanem egy sok évezredes butaság, amelynek újra egyre többen dőlnek be."
Ez nem bedőlés kérdése, minden emberrel vele születik. És mint már írtam az egészséges életösztön velejárója. Akiből ez hiányzik, gyakorlatilag életképtelen.
"ja és miért van az teszem azt a négerekkel nincs semmi bajom
mert arányaikat tekintve inkább becsületesek mint a fehérek vagy az ázsiaiak"
Voltál te már sötétedés után, feketék lakta területen? Vagy csak Dél-Afrikában? Szerintem ha lettél volna, nem ez lenne a véleményed.
"A rasszizmus azért elavult, mert a tudomány bizonyította, hogy egy ember rasszja, nem határozza meg a viselkedését, ezért az embereket egyéni viselkedésük, nempedig rasszjuk alapján kell elítélni."
Téged kizárnálak Szarvas Krakkó nevű városrészében éjjel a nyílt utcára. Ott aztán majd okoskodhatnál.
"Nem bizonyította be,"
De igen, mert a XIX. században, amikor a rasszizmus eszméje született, akkor pl. abban hittek, hogy a négerek, akiket rabszolgának használnak a "hiányzó láncszem" a csimpánz és a Homo Sapiens között, ezért jóval alacsonyabb az intelligenciája.
Ma meg egyetemista négerek vannak. Ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!