Miért mondják, hogy a 21. században a rasszizmus elavult "dolog"?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 20:18
1/25 anonim válasza:
Nem tudom, de ez hülyeség. Épp hogy most kezd igazán divatba jönni:D
2/25 anonim válasza:
Szerintem azok rosszul gondoljáka rasszizmus öröké élni fog(sajnos)mindenki egy kicsit rasszista.
3/25 anonim válasza:
Az feltűnt, hogy ezt ugyan azok mondják, akik szerint a kapitalizmus az emberi természethez legközelebb álló társadalmi/gazdasági rendszer?
Nos a rasszizmus is legalább ennyire, vagy még inkább az emberi természet része.
4/25 anonim válasza:
Az, hogy örökké élni fog az nem biztos. Viszont az egészséges életösztön természetes velejárója. Ha nem lennénk rasszisták igencsak megnézhetnénk magunk.
5/25 anonim válasza:
Igen, divat. És sok a divatmajom.
6/25 anonim válasza:
A rasszizmus kortól függetlenül nem elavult dolog, hanem egy sok évezredes butaság, amelynek újra egyre többen dőlnek be.
7/25 anonim válasza:
"Igen, divat. És sok a divatmajom."
nem divat hanem egy ellenhatás
nem minek az ellenhatása? csak nem az embereket ölő cigányok váltották ki?
8/25 anonim válasza:
" A rasszizmus kortól függetlenül nem elavult dolog, hanem egy sok évezredes butaság, amelynek újra egyre többen dőlnek be.
"
nem butaság ellen reakció
fölöttem lévő jól megfogalmazta
9/25 anonim válasza:
Végülis a rasszizmus egy jó dolog valaminyire értelemben(nem rossz értelemben) hissz meg tudjuk így is egymást különböztetni ha nem lenne nem tudja senki hogy ő fehér vagy fekete mert a bőrszinek keverednének és a vallások is mások vagy nem is lennének
10/25 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már a cigányokat! Nem csak a cigányok iránti gyűlölet a rasszizmus, inkább manapság természetes védekezőfolyamat! Nem kell itt cigányozni, "tököm" televan vele/velük!
2010. szept. 24. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!