Miért nincs ezen a listán egy olyan bűneset sem, mikor cigányok büdösmagyaroznak le valakit? Az miért nem rasszizmus?
Azért, mert ha cigány ócsárolja a magyart, az elnézhető, de ha magyar ócsárolja a cigányt, az már rasszizmus.
Ugyan ez van a bűncselekményekkel is...magyar öli a cigányt az hatalmas szenzáció...Elég szomorú, hogy ezek mennek mostanság. Lassan ott tartunk, hogy a magyar nép vendégeskedik a saját hazájában.
Kéne valamiféle tényleges egyenlő elbánásmód.
Meg ebből a fenenagy pozitív diszkriminációból is vissza kéne már venni...
Szánalmas...
Azokat akik azt mondják ,hogy nincs cigány bűnözés be kéne költöztetni csak 1 hónapra egy cigány család mellé ,hogy tudja meg milyen király felkelni arra ,hogy ordítanak vagy éppen a lakatos ronaldo most szabadult a börtönből és meg kell ünnepelni....
Én azt mondom ,hogy költözöm aztán tartsák el magukat a cigányok meg a politikusok.
"Én azt mondom ,hogy költözöm aztán tartsák el magukat a cigányok meg a politikusok.
"
ennek így nem lesz jó vége
"Ismeretlenek romaellenes plakátokat helyezetek el Rakamaz közterületén."
"Megrongálták a Cigány Kisebbségi Közösségi Ház épületét Nagykanizsán."
Azért ezek nem csak rosszmájú elszólások...
az sem csak elszólás, mikor barátnőmet kirabolják és a földön rugdalják, közben pedig odalökik neki a saját hazájában, hogy büdös magyar...
Én csak annyit szeretnék, hogy aki bűnös az bűnhődjön.
Mérjünk egyenlő mércével, ne csak az legyen a kirívó, ha egyik csoport tagjai ellen követnek el bűncselekményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!