Legújjabb hiradás cigánybűnözésről! Ez nem "rasszizmus"?
Legfrissebb hir: /Barikád.hu/
"Idős asszonyt raboltak ki a cigányok Ózdon"!..de nem az Összes cigány!?Igy felforr a Magyar ember vére!Mi lessz ebből,háború?
Szeretem a Jobbikot,kedvenc oldalam a "Bar!kád",de szerintem igy jobb lett volna: Idős asszonyt raboltak ki Ózdon.Az elkövetők cigányok voltak!Érti valaki a külömbséget? Egyébbként jut eszembe van nekünk egy választott kormányunk is...talán foglalkozhatna a "kérdéssel"!
legújabb, nem legujjabb
híradás, nem hiradás
így, nem igy
különbséget, nem külömbséget
Tanulj meg magyarul írni, ha magyar vagy.
Miért? Nem cigányok voltak?
Vedd figyelembe, nem azt írták, hogy a 'cigányság'.
A bankok sokkal többet és sokkal nagyobb népességtől rabolnak, pedig hófehér bőrű vezetők találták ki őket.
Na? :)
Igen, vannak ilyen söpredékek. De fehérekből is. Bűnöző mind, azokat kéne elintézni. Nem a cigánnyal van a baj, hanem azzal, hogy nem képes ember módjára viselkedni. Ha cigány, ha fehér, ha hupilila.
ez teljesen helyes címadás, és nem rasszizmus.
olyan mint a "idős asszonyt raboltak ki gyerekek egy iskola előtt"
ez sem jelenti azt, hogy az összes. hagyd az újságírókra ezt, hidd el, értünk hozzá (én is az vagyok)
A cigányok azért viselkednek így, mert cigányok és kész, nincs mit ragozni ezen.
Én is ismerek magyar embert, aki úgy viselkedik, mint a cigányok, de ő meg azért, mert lesüllyedt a szintjükre, elcigányosodott.
De a magyarnak alapvetően nem olyan a viselkedése, mint egy cigánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!