Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Legújjabb hiradás cigánybűnözé...

Legújjabb hiradás cigánybűnözésről! Ez nem "rasszizmus"?

Figyelt kérdés

Legfrissebb hir: /Barikád.hu/

"Idős asszonyt raboltak ki a cigányok Ózdon"!..de nem az Összes cigány!?Igy felforr a Magyar ember vére!Mi lessz ebből,háború?

Szeretem a Jobbikot,kedvenc oldalam a "Bar!kád",de szerintem igy jobb lett volna: Idős asszonyt raboltak ki Ózdon.Az elkövetők cigányok voltak!Érti valaki a külömbséget? Egyébbként jut eszembe van nekünk egy választott kormányunk is...talán foglalkozhatna a "kérdéssel"!

2011. szept. 14. 01:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

legújabb, nem legujjabb

híradás, nem hiradás

így, nem igy

különbséget, nem külömbséget

Tanulj meg magyarul írni, ha magyar vagy.

2011. szept. 14. 01:18
 2/19 tetro ***** válasza:
100%
egyetlen egy kiragadott hír az objektivitást teljesen nélkülöző tálalásban
2011. szept. 14. 02:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Jogos az észrevétel a helyesírásról!Bocsi,nem figyeltem eléggé. Egyébbként Magyar vagyok,de már nem vagyok fiatal. Nem hiszem hogy egy vesszőn múlik a tartalom.
2011. szept. 14. 02:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
mit vársz a cigányoktól? Hogy fiatalokat raboljanak ki? az túl nehéz lenne, még ha többen is vannak, ezért rabolnak ki védtelen öregasszonyokat
2011. szept. 14. 05:36
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Miért? Nem cigányok voltak?

Vedd figyelembe, nem azt írták, hogy a 'cigányság'.

2011. szept. 14. 05:48
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Rasszizmusnak rasszizmus, de mért zavar ez téged? Rabolni nem kötelező.
2011. szept. 14. 06:11
 7/19 anonim ***** válasza:
70%

A bankok sokkal többet és sokkal nagyobb népességtől rabolnak, pedig hófehér bőrű vezetők találták ki őket.

Na? :)

Igen, vannak ilyen söpredékek. De fehérekből is. Bűnöző mind, azokat kéne elintézni. Nem a cigánnyal van a baj, hanem azzal, hogy nem képes ember módjára viselkedni. Ha cigány, ha fehér, ha hupilila.

2011. szept. 14. 06:14
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

ez teljesen helyes címadás, és nem rasszizmus.

olyan mint a "idős asszonyt raboltak ki gyerekek egy iskola előtt"

ez sem jelenti azt, hogy az összes. hagyd az újságírókra ezt, hidd el, értünk hozzá (én is az vagyok)

2011. szept. 14. 07:09
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
és akkor miért akar mindenhol felvonulni a magyar gárda ahol gyerekek vannak h nem az öszes volt?
2011. szept. 14. 07:17
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

A cigányok azért viselkednek így, mert cigányok és kész, nincs mit ragozni ezen.

Én is ismerek magyar embert, aki úgy viselkedik, mint a cigányok, de ő meg azért, mert lesüllyedt a szintjükre, elcigányosodott.

De a magyarnak alapvetően nem olyan a viselkedése, mint egy cigánynak.

2011. szept. 14. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!