Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Legújjabb hiradás cigánybűnözé...

Legújjabb hiradás cigánybűnözésről! Ez nem "rasszizmus"?

Figyelt kérdés

Legfrissebb hir: /Barikád.hu/

"Idős asszonyt raboltak ki a cigányok Ózdon"!..de nem az Összes cigány!?Igy felforr a Magyar ember vére!Mi lessz ebből,háború?

Szeretem a Jobbikot,kedvenc oldalam a "Bar!kád",de szerintem igy jobb lett volna: Idős asszonyt raboltak ki Ózdon.Az elkövetők cigányok voltak!Érti valaki a külömbséget? Egyébbként jut eszembe van nekünk egy választott kormányunk is...talán foglalkozhatna a "kérdéssel"!

2011. szept. 14. 01:03
1 2
 11/19 ava87 ***** válasza:
100%

Ez a megfogalmazás szerintem sem helyénvaló. Van különbség, ha azt írják, hogy "a cigányok", és ha azt, hogy "cigányok". Képzeljük már el a dolgot fordítva is. Mondjuk ha egy ilyet olvasunk: "Két külföldi turistát raboltak ki a magyarok." vagy pedig "Két külföldi turistát raboltak ki magyarok."

Sajnálom, nem vagyok nyelvész, nem tudom ennél jobban megmagyarázni, de a különbség szerintem érezhető.

2011. szept. 14. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
utolsó: csakhogy nem magarok voltak. Tudod, USA-ban is benne van a híradóban, ha fekete, vagy fehér.
2011. szept. 14. 09:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Eltáltad, háború lesz, ahogy egész Európában. Poénos, mi?
2011. szept. 14. 09:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"utolsó: csakhogy nem magarok voltak. Tudod, USA-ban is benne van a híradóban, ha fekete, vagy fehér."

Ne aggódj, Kanadában már módszeresen tartanak a magyaroktól, mert a kivándorolt cigányok ugyanazt csinálják, amit itthon is.

Csak a híradóban nem cigányok vannak említve, hanem magyarok, mivel Magyarországról vándoroltak ki.

Ezt a 2 éve Kanadában élő barátom mesélte.

2011. szept. 14. 09:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Az erőszak mindig újabb erőszakot szül!Szerintem nem"uszítással"kellene megoldani a problémát,

mert hamarosan minden Magyar mellé állíthatunk egy gárdistát!

UI:/Jó lessz így "lektorkám?/

2011. szept. 14. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
47%

"Az erőszak mindig újabb erőszakot szül"

igazad van, ideje végre harmóniában élni a cigányokkal, hagyni, hogy kiraboljanak minket és ezt elnézni nekik

2011. szept. 14. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
azért van benne valami itt ausztiában kivolt rakva hogy magyar ne lopj gondoltam biztos cigók műve de nem, magyarok serénykedtek a környéken
2011. szept. 14. 21:26
 18/19 ava87 ***** válasza:

"utolsó: csakhogy nem magarok voltak. Tudod, USA-ban is benne van a híradóban, ha fekete, vagy fehér."

Te szándékosan nem akarod érteni? A példa kedvéért írtam. A hangsúly azon van, hogy nem mindegy, hogy "cigányok", vagy "a cigányok" az elkövetők.

2011. szept. 14. 21:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Hiányolom cigányok hozzászólását! Vagy csak a Magyarok tudnak Internetezni?
2011. szept. 15. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!