Őszintén hogy lehet itthon megélni?
Ne okj-t akarj, azzal semmire nem mész. Nekem van diplomám és nettó 266 (br. 400) kezdtem diploma után, 2019-ben, Budapesten. 3 órát utaztam, naponta, külső kerületben laktam. Jogsim se volt, nehogy kocsim. Aztán kirugtak a próbaidő alatt onnan, mert jött vissza egy nő a gyesről, de 2 hónap alatt találtam egy másik helyet ott már br 450 kaptam, az nettó 300 volt. Szintén 3 napi órát utaztam érte. Aztán innen is kirugtak, a covid miatt. Itt már 1 hónap alatt találtam új munkát, br. 750 (nettó 500). Ez már csak 20 percre van tőlem. Kocsim mégmindig nincs, jogsim közben meglett. Most kezdek el kocsi vásárlásra gondolni.
Úgyhogy neked eddig nagyon szerencséd volt, h megvolt a jogsi, kocsi és így nem kellett bevállalno a 3 órát utazást. Amúgy eléggé biliba ér a kezed, mert mindent akarsz a középfokú érettségidre. Ha nincs diplomad, akkor örülj, h ennyit is kapsz és fent bírod tartani a kocsit.
Én tavaly nettó 190-200 ezret kerestem. Egyedül élek, ebből 100 + rezsi az albérlet. Mindenem megvan, amit pénzért meg lehet venni.
Költözz a munkahely mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!