Ha valaki nem akarja LMBTQ szellemben nevelni a gyerekét, ahhoz mi köze van az LMBTQ-nak?
Tudom, hogy volt errl erről most több kérdés, ezért gondoltam nem árt még egy :D.
Szóval én se várom el a melegpártiaktól, hogy vigyék a gyereküket hittanra és nem is tenném kötelezővé. AKkor ők miért akarják kötelezően bevinni az érzékenyítést a sulikba, óvodákba?
Kérdező te nagyon el vagy tévedve. Nincs semmilyen "agymosás" és senki nem akarja meleg transzivá nevelni a gyereked, ne aggódj.
Annyi a cél, hogy a gyereked tudja hogy van ilyen is és ne köpje le őket az utcán.
Ez miért fáj neked annyira???
41: nem, ez csak a tipikus nyomorult kis hazugság, amit megpróbáltok elhitetni a naivabbakkal.
Ha csak az elfogadás lenne a cél, semmin nem kellene változtatni: megtartja a tanár, iskolapszichi, iskoladoki a felvilágosítást, ahogyan eddig is. Nekünk is beszéltek a melegekről, pedig az 20 éve volt.
De ti transz idiótákat, köztük adott esetben elítélt pedofilokat küldtök be a gyerekekhez. Miért kell vajon tudnia az ilyenek létezéséről egy gyereknek, amikor legfeljebb a melegbárok mélyén eldugva találkozhat ezekkel? Miért kell a nemváltásról tudnia? A gonosz, aljas szándékaitól a napnál világosabbak, szerencsére a 21-ik században már a leghülyébbeken kívül senkit nem fogsz meggyőzni arról, milyen kis ártatlan bárányka vagy, mert az interneten egy kereséssel minden mocskos dolgotok hozzáférhető.
“ De ti transz idiótákat, köztük adott esetben elítélt pedofilokat küldtök be a gyerekekhez.”
Egy ilyen esetet mutass
"megtartja a tanár, iskolapszichi, iskoladoki a felvilágosítást, ahogyan eddig is. Nekünk is beszéltek a melegekről, pedig az 20 éve volt."
Korábban még azt írtad, hogy ez soha nem volt téma a suliban... ??
"De ti transz idiótákat, köztük adott esetben elítélt pedofilokat küldtök be a gyerekekhez"
Öhm nem tudom, hogy kivel keversz össze de én nem küldök senkit sehova.
"Miért kell vajon tudnia az ilyenek létezéséről egy gyereknek, amikor legfeljebb a melegbárok mélyén eldugva találkozhat ezekkel? Miért kell a nemváltásról tudnia?"
Bármilyen meglepő ez számodra, de a meleg és transznemű emberek ki szoktak menni a lakásukból, elmennek boltba, dolgozni, szórakozni, ide-oda. Nem csak melegbárokba járnak.
"de a rendezvény kötelező. Olvass picit utána"
A legeltorzultabb igazságot kifacsaró jobbos szócső oldalak szerint sem kötelező. Akkor szerinted miért az?
(Amúgy meg honnan lenne annyi drag queen, hogy ennyi órára tudjanak járni, ha kötelező lenne?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!