Ha valaki nem akarja LMBTQ szellemben nevelni a gyerekét, ahhoz mi köze van az LMBTQ-nak?
Tudom, hogy volt errl erről most több kérdés, ezért gondoltam nem árt még egy :D.
Szóval én se várom el a melegpártiaktól, hogy vigyék a gyereküket hittanra és nem is tenném kötelezővé. AKkor ők miért akarják kötelezően bevinni az érzékenyítést a sulikba, óvodákba?
"#18 miért?"
Azért hogy ne maradjanak életben.
"Önmagában, ha a gyerek már lát egy ilyen se ilyen, se olyan nemű degenerált idiótát, már az is hatalmas károkat okoz a fejlődésében."
Akkor miért nem vagytok ott az első sorban az alkoholizmus, dohányzás, filmekben, sorozatokban szereplő erőszak, gyerekek közötti fizikális erőszak ellen tüntetők között? Miért inkább egy olyan dolog ellen kell legelőször felemelni a szavatokat, amik eltörpülnek az általam említettek mellett? Azért, mert fikarcnyit nem érdekel titeket, hogy mi van, vagy mi lesz a gyerekkekkel. Miért nem mondjátok ki nyíltan, hogy az LMBTQ-val van bajotok? Miért kell fals köntösbe helyezni a dolgot "gyermekvédelem", "gyerek nevelés" címen?
"A hittan eközben lehet, hogy unalmas meg valami özvegy, megsozmorodott öregasszony tartja, de legalább normális értékekre nevel."
Mire, a képmutatásra? Hogy mindenkivel szemben bizalmatlan legyél, aki egy kicsit is más, mint te? Hogy élet- és modernitás-idegen elveket tömjenek a buksidba? Hogy egy több ezer éves, elavult erkölcsi rendszert akarnak ráhúzni arra a világra, ami már nem is hasonlít arra a közegre, melyben azok az erkölcsi szabályok születtek?
Az a baj veled is, hogy nem gondolkodsz, de a képmutatást már sikerült eltanulnod.
"Ha láttál életedben egy "story hourt" akkor máris rájössz, hogy messze nem csak ennyi zajlik."
Láttam már, és de, arról szólt hogy ne bántsuk az embereket akkor se, ha másnak tűnnek.
"Önmagában, ha a gyerek már lát egy ilyen se ilyen, se olyan nemű degenerált idiótát, már az is hatalmas károkat okoz a fejlődésében"
Forrás?
28: te vagy a forrásokat követelő degenerált itt, ugye?
"Láttam már, és de, arról szólt hogy ne bántsuk az embereket akkor se, ha másnak tűnnek."
Forrás?
Forrás: menj el egy ilyenre és nézd meg. (Mivel te is ezzel jöttél hogy láttam-e ilyet. A helyszíni megfigyelésre nyilván nincs más forrás, csak a helyszíni megfigyelés.)
Plusz forrás: egyetemi órák amin tanultunk olvasásszociológiát és biblioterápiát.
Nem tudom miért "degenerált" dolog kutatásokat kérni, ha már ilyen magabiztosan nyilatkoztatsz ki dolgokat a pszichológia tudományterületén.
Te ott tartasz, hogy az iskola és a könyvtár között se tudod a különbséget, kíváncsi lennék hogy ezek után honnan vannak ilyen biztos ismereteid a gyermekpszichológiából.
Úgy éltet, hogy ez viszi a magadfajtád sírba. :)
Nem kell indokot keresned. Légy büszke, hogy utálod a buz*t, mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!