Ha valaki nem akarja LMBTQ szellemben nevelni a gyerekét, ahhoz mi köze van az LMBTQ-nak?
Tudom, hogy volt errl erről most több kérdés, ezért gondoltam nem árt még egy :D.
Szóval én se várom el a melegpártiaktól, hogy vigyék a gyereküket hittanra és nem is tenném kötelezővé. AKkor ők miért akarják kötelezően bevinni az érzékenyítést a sulikba, óvodákba?
"A biosz órának sosem volt témája az, hogy hova meg kinek kell odatenni a lompost"
Attól még hogy te valami elmaradottabb suliba jártál, bizony sok helyen van szexuális felvilágosítás.
Amúgy a hittan (sajnos) nem csak annyiról szól hogy ne verd meg a keresztényeket. Az érzékenyítő foglalkozás meg erről szól, hogy ne légy agresszív másokkal szemben.
"nyugaton kötelezőek"
Nem azok. Ismét jöttél a megkeseredett echo chamberedből véleményeket hallani, közben a lábtörlőn hagyva a valóságot?
Milyen suliba és óvodába? Ahol nem lesz fűtés télen?
Majd akkor sírhattok a melegek után.
Tehát a könyvtárban tartott felolvasóestek, ahol egy esetben bűnöző is bekerült, teljesen egyenértékű azzal, hogy az iskolákban, óvodákban kötelező ezeken résztvenni. Tudod az óvoda és a könyvtár két teljesen különálló intézmény, semmi közük egymáshoz, és kétlem, hogy a könyvtár bárkit is kötelezne bármire is, azon kívül persze, hogy ne rongálj és vidd vissza a könyvet.
És le lett írva, miért demagóg a hittan párhuzam, de ha a könyvtárat se ismered, akkor értem, hogy gondot okozott a hosszú szöveg elolvasása, szóval röviden: a kereszténység oktatása nem korlátozódik a hittanra és minden diáknak kötelező.
"Normális országokban felcsüngetik a buzzancsokat."
Hát ez mondjuk igaz, csak sajnos egyre kevesebb már a normális ország. Hétben csüngetik fel őket a többiben csak lecsukják.
"Amúgy a hittan (sajnos) nem csak annyiról szól hogy ne verd meg a keresztényeket. Az érzékenyítő foglalkozás meg erről szól, hogy ne légy agresszív másokkal szemben."
Ha láttál életedben egy "story hourt" akkor máris rájössz, hogy messze nem csak ennyi zajlik. Önmagában, ha a gyerek már lát egy ilyen se ilyen, se olyan nemű degenerált idiótát, már az is hatalmas károkat okoz a fejlődésében.
A hittan eközben lehet, hogy unalmas meg valami özvegy, megsozmorodott öregasszony tartja, de legalább normális értékekre nevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!