Ha valaki nem akarja LMBTQ szellemben nevelni a gyerekét, ahhoz mi köze van az LMBTQ-nak?
Tudom, hogy volt errl erről most több kérdés, ezért gondoltam nem árt még egy :D.
Szóval én se várom el a melegpártiaktól, hogy vigyék a gyereküket hittanra és nem is tenném kötelezővé. AKkor ők miért akarják kötelezően bevinni az érzékenyítést a sulikba, óvodákba?
A "Story hour"-t nem iskolákban tartják.
Az viszi oda a gyerekét, aki szeretné, mint bármilyen rendezvényre.
Nevelheted "lmbtq mentesen" a gyerekedet, de azt nem mások kárára.
Nem követelheted meg az iskolától, hogy csináljon úgy, mintha melegek nem léteznének.
A meleg diákoknak is joguk van az oktatáshoz, ahhoz, hogy a tanárok őket is felkészítsék a felnőtt életre, amibe bele tartozik a szexuális felvilágosítás is.
Mit tennél, ha a gyereked egyik osztálytársa coming outolna?
Követelnéd az iskolát, hogy rúgják ki?
32:
A hittant nem iskolákban tartják.
Az viszi oda a gyerekét, aki szeretné, mint bármilyen rendezvényre.
Nevelheted "keresztény mentesen" a gyerekedet, de azt nem mások kárára.
Nem követelheted meg az iskolától, hogy csináljon úgy, mintha keresztények nem léteznének.
A keresztény diákoknak is joguk van az oktatáshoz, ahhoz, hogy a tanárok őket is felkészítsék a felnőtt életre, amibe bele tartozik az erkölcsi felvilágosítás is.
"A hittant nem iskolákban tartják."
De.
Általános iskolákban is van már hittan, nem véletlenül van benne a tan szó, hiszen ez egy létező tantárgy.
Emellett, pont te akarod megkövetelni az iskoláktól, hogy csináljanak úgy, mintha nem léteznének melegek, transzneműek és hasonlók. Senki nem mondta, hogy egy iskola csináljon úgy, mintha a keresztények nem léteznének.
38: látom nem ment át az iróniám, ez persze a legkevésbé sem meglepő.
Megpróbállak földhözragadtabban felhomályosítani, ha már nem vagy fogékony az absztrakcióra: ha te külön homárokra szabott oktatást követelsz, sőt, ezt az egészséges gyerekeknek is előírnád, akkor ilyen alapon miért követelhetne akár a náci is hasonló oktatást? Hisz az iskola hiába nem vesz tudomást a nácikról, azok attól még vannak, és fel kell őket készíteni a felnőtt náci életre.
Hogy még világosabb legyek: én mind a hittant, mint az LMBT agymosást messze távol tartanám az iskoláktól. Az lehet, hogy nem konkrétan az iskola a helyszíne a beteg politikai agymosásotoknak, de a rendezvény kötelező. Olvass picit utána. Legyen náci oktatás is, de egy könyvtárban, hogy ne sértődj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!