Ami az LMBTQ érzékenyítést illeti, nem kellene kivárni, hogy a gyerek magától találkozzon a témával?
Nem értem, miért kell már ovis korban bevinni a témát. Azt főleg nem, hogy miért a meleg-szubkultúra legszélsőségesebbjei, a drag queenek (nőnek öltözött férfiak) mennek be nyugaton "story hourt" tartani. Itt miről van szó tulajdonképpen? Éretlen elméket könnyebb betörni? Mert ez bőven túlmegy a sima elfogadáson.
De hát ők úgy is mind meg fognak fagyni télen. Szóval nem kell aggódni, mert hamarosan már nem is lesznek. Elhanyatlottak. Miért kell ezen akkor ajvékolni?
A haza itthon épül, szépül. Ez a fontos.
Egyébként az érzékenyítés nem arról szól, hanem arról, hogy pl mivel én átlagnál idősebb nagyszülővel éltem együtt, én 12 voltam, mikor anyai nagyapám aki utolsó nagyszülőm volt meghalt 88 évesen, így alapvető tisztelettel közelítem meg őket, ugyanakkor hamar oldódik velük a viszonyom.
Ugyanúgy kilógtam a kisvárosban, hogy az apám lengyel, vagy hogy anyám csípőficamos és gyermekbénuláson is átesett.. de nekem ez természetes volt és pont emiatt segítek, ha valaki nehezen mozgó embert látok, vagy ha bármi fajta fogyatékossággal élőkkel találkozom.. Saját melegségem okán, ami meg nem választott, nem külső behatásra ért dolog, meg megpróbálok segíteni a saját közösségem tagjai iránt..
Amúgy ahogy az ötös válaszadó is leírta a magyar átlag ilyen, és sajnos tényleg eléggé rasszista, homofób a magyarok többsége, vidéken ezt különösen tapasztaltam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!