Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok az ateista...

Mit gondoltok az ateista kezdeményezésről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 19. 10:21
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%

De miért probléma nekik az, hogyha valaki nem ateistának vallja magát? Miert kell emellett kampányt indítani? Engem keresztényként abszolút nem zavar, ha valaki egy népszámláláson azt mondja, hogy ő muszlim, zsidó, sámán vagy ateista. Az ő döntése. Sőt az én hitemet nem érinti sehogy, hogyha nem 54% mondaná magát kereszténynek, hanem csak 15.

2022. aug. 19. 12:43
 22/37 anonim ***** válasza:
25%
Az ateisták ezt valami küzdelemként fogják fel, ami velünk/ellenünk alapon megy.
2022. aug. 19. 12:45
 23/37 anonim ***** válasza:
89%
#22 Szerintem csak nem akarnak kevesebbet érni a saját országukban. A kormány jelenlegi retorikája szerint a jó magyar az heteroszexuális, keresztény konzervatív. Ironikus, hogy a vezetés semmilyen keresztényi értéket nem képvisel, egyszerűen keresztényként hivatkozik magára. Legalábbis szerintem nem túl keresztényi a kirekesztés és más emberek elleni hergelés, vagy gyűlölködés.
2022. aug. 19. 12:53
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hátrány éri bármiben az ateistákat?
2022. aug. 19. 12:57
 25/37 anonim ***** válasza:
20%

#23 Nem. Ez azoknak az értelmezése aki szerint minden fideszes birka, patkány agymosott meg homofób és a nőket a konyhába akarja kényszeríteni szülőgépnek.

Ezek konkrétan azoktól származó megjegyzések akik hozzád hasonló állításokat is írnak le, mint ez a téves mondatod: "A kormány jelenlegi retorikája szerint a jó magyar az heteroszexuális, keresztény konzervatív."

Te magad is látod hogy a kormány tagjai, a politikusok nem olyanok, mint amilyennek te próbálod beállítani a kormány programját, de ebből nem vagy képes levonni azt a következtetést, hogy te tévedsz abban, hogy mit hiszel a kormány szándékairól.

A fidesz pont amiatt rendelkezik ilyen nagy szavazóbázissal - leszámítva most azokat akik csak azért szavaznak a fideszre, hogy ne az ellenzéki összefogás kerüljön kormányra - mert mindenki megfér benne, a vallásos és ateista is meg akit nem is érdekel.

Mindig levágjátok a "keresztény kultúra" meg "keresztény értékrend" végét és megrekedtek a keresztény szónál, miközben itt az európai értékrendről, szokásokról és kultúráról van szó. Nem arról amivé a liberálisok most próbálják tenni, hanem ami miatt mi a nyugati világhoz akartunk tartozni és amiért az eu tagjai akartunk lenni.

2022. aug. 19. 13:05
 26/37 anonim ***** válasza:
69%

#25 Akkor valahogy elsiklottál azokon a beszédeken, amikor Viktor külön kihangsúlyozza, hogy Magyarország a keresztény konzervatív értékek képviseletét és fontosságát. Senki nem kérné számon a kormányon a keresztény értékeket, ha nem maga a kormány sajátítaná ki a keresztény kultúrát, miközben semmilyen keresztényi eszmét nem valósít meg.

Amíg az a kormány prograja, hogy Gyurcsány, Miniferi és LMBTQ és folytatjuk, addig nem tudok másként nézni az átlag fideszesre, mint birkára. De a kérdés nem erről szól, így ezt a részét nem kívánom tovább boncolgatni.

2022. aug. 19. 13:17
 27/37 anonim ***** válasza:
30%

10pont az utolsó bekezdésre! :-) Igen, ezt képtelenek felfogni.

A vörös posztó azonnal megjelenik náluk a "keresztény" jelzőre, és fújnak mint a megveszekedett bika. :-D

2022. aug. 19. 13:17
 28/37 anonim ***** válasza:
33%
#25-nek írtam (27-es voltam) - közben valaki még közékommentelt.
2022. aug. 19. 13:18
 29/37 anonim ***** válasza:
20%

#26 "amikor Viktor külön kihangsúlyozza, hogy Magyarország a keresztény konzervatív értékek képviseletét és fontosságát. "

Te magad írod le helyesen és megint nem fogod fel belőle csak az első szót, hogy keresztény.

2022. aug. 19. 13:19
 30/37 anonim ***** válasza:
69%
#29 Már nem azért de a keresztény értékek közé az elfogadás és a tisztelet nem a legalapvetőbb? Értem én, hogy szerinted kiforgatom a kifejezést és kiragadom a keresztény szót a kultúrából és értékrendből. Viszont a keresztény kultúra és értékrend mások elfogadása, szeretete és tisztelete. A Miniferi plakátok, az LMBTQ és transzgender emberek elleni hergelés a keresztény értékrend része? A pápa kifigurázása, miután kiállt a melegek ellen a keresztény értékrend része? Bayer Zsolt megnyilvánulásai a keresztény értékrendbe beleférnek? Ajánlom a biblia tanulmányozását és a pápai misék hallgatását. Ott megtudod, hogy mit jelent kereszténynek lenni.
2022. aug. 19. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!