Én örülnék, ha nem menne egy rakás pénz az egyházaknak, hanem függetlenül működne a kormánytól. Akkor a papok nem tartanának szentmisét egy emberért, miközben a saját vallásuk tiltja a bálvázonyást...
2022. aug. 19. 10:28
3/37 anonim válasza:
Keresztény vagyok él emellett baloldali is. A kormány undorító módon használja a vallásunkat szavazat szerzésre, így természetesen kezdeményezem a fentieket.
2022. aug. 19. 10:32
4/37 anonim válasza:
2: Ha nem tudod, mi az ima meg a bálvány közti különbség, akkor inkább ne szólj hozzá.
2022. aug. 19. 10:32
5/37 anonim válasza:
#2 Én meg örülnék ha egy ateista aki nem ért a keresztény valláshoz az nem próbálná megmondani a keresztények helyett hogy mit enged a vallásuk és mit nem.
Fogalmad sincsen arról mit jelent hogy misét mondatnak valakiért, jó lenne ha a hülyeségedet megtartanád magadnak.
A következő kommunista lépésed mi lesz? A szokásos módon tiltani majd börtönnel jutalmazni azokat akik keresztények?
2022. aug. 19. 10:34
6/37 anonim válasza:
Egyetértek vele. 2022-ben eléggé ciki egy kitalált akármit imádni. Mutassuk meg, hogy az ország minimum 70%-át nem érdekli a vallás.
2022. aug. 19. 10:35
7/37 anonim válasza:
a reményhal.... :-D :-D :-D
2022. aug. 19. 10:36
8/37 anonim válasza:
Ha egy heteroszexuális kiállhat a melegek mellett, akkor én nem keresztényként kiállhatok a keresztények mellett. Attól, hogy a Fidesz szar, senki nem kéri vissza a kommunistákat.
2022. aug. 19. 10:39
9/37 anonim válasza:
#4, #5 Ez aztán a keresztényi válasz. Örülök, hogy gyakorló keresztényként bemutatjátok a keresztényi értékrendet. :)
Voltam elsőáldozó, bérmáló és gyakorló keresztény is. Ismerem a bibliát és tisztában vagyok vele, hogy mit jelent a bálványimádat. Az, amit Orbán Viktor tiszteletére tartottak az volt.
Ha valaki szerint kommunista intézkedés az, hogy a kormánytól független az egyház, hát legyen. Mondjuk a kommunizmusban pont függő viszonyban volt a két intézmény. Csak akkor működhetett és kapott pénzt, ha a hatalom által jóváhagyott narratívát követte. Nem ismerős ez a rendszer?
Sok sikert a keresztény értékek megtalálásában, mert láthatóan nagyon eltűnt bennetek.
2022. aug. 19. 10:40
10/37 anonim válasza:
És miért mossátok össze a kereszténységet a politikával...???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!