Fideszesek, Orbán Viktor hányszor tévedhet/hazudhat nektet?
Most nem a hosszú távú múltra gondolok, bár az is megér egy "misét", hogy lesz valaki a Kommunista Ifjak Szövetségének titkárából a Liberális Internacionálé elnöke, majd az Illiberalizmus meghirdetője, Soros György-támogatta libsiből konzervatív, stb.
Felejtsük mindezt el.
Koncentráljunk csak a legközvetlenebb múltra:
1. Orbán Viktor békemisszióra ment Putyinhoz, a talpnyalója, Bayer rögtön ki is jelentette: csak HÜLYE lehet, aki azt állítja, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát. Rá pár hétre Oroszország megtámadta Ukrajnát.
2. Orbán Viktor állította, hogy háborúnak tavaszra vége lesz - a háború most is tart és durvul.
3. Orbán Viktor kijelentette, hogy az ellenzék eltörölné, ő megvédi a rezsicsökkentést - most ő félig eltörli, az ellenzék szociális alapon védené a rezsicsökkentést.
4. Orbán Viktor kijelentette, hogy bőven elegendő orosz gáz van - kiderült, abszolúte nincs elegendő orosz gáz, még erre a télre sem.
5. Orbán Viktor stabil gazdasági felívelésről ígérgetett - most a saját kormánya recesszióval számol, hatalmas infláció van, gyengül a forint és elmaradtak az EU-s támogatások (amiket még Lengyelország is megkapott).
6. Korábban Orbán Viktor a saját euroszkeptikus politikájának világméret
előretörését vizionálta - most megbukott Trump, Boris Jonhson, de még a korrupt cseh barátja is, az összes V4-tagállam távolodik tőlünk, még a lengyelek is kiegyeztek, egyre egységesebb a Nyugat.
7. Orbán Viktor azt ígérte, nem lesznek megszorítások - most szaporodnak az adónemek, nő a rezsi, visszavonják az árstoppokat, eltörlik a KATÁ-t, emelik az alapkamatot, ingatlanhitel-válság fenyeget, gyengül a forint és elszabadult az infláció, csökken a forint vásárlóereje, nőnek az árak.
Úgy hozzávetőleg mennyi lelepleződő hazugság fér bele nektek? Az világos, hogy Orbán nem az a "látnok", akit felfestettek róla sokan, a legjobb esetben is jóindulatú balfék lehetne, ha a kétségtelenül tudatos hazugságaitól eltekintenénk.
Szóval, hol az a határ a fideszeseknek, ahol már muszáj kimondani: a császár meztelen?
"Nem hiteles a választás!"
Mi az hogy nem hiteles, és mitől nem hiteles?
"Sok az ismeretlen!"
Nézd én sem ismerem, az összes Fidesz és ellenzéki szavazót személyesen. Vagy hogy érted, hogy sok az ismeretlen?
"Megvett, megvezetett, megfenyegetett írni-olvasni nem tudó réteg!"
És ezeknek a száma mennyire rúg?
"Mindent úgy alkottak meg, hogy csak a fideszkdnp nyerhessen!"
Ez baromság. Ha az Összefosás több szavazatot gyűjt be, mint a Fidesz, akkor ők nyernek. Van talán valamiféle szabály a választási rendszerben, ami nem engedi, hogy több szavazata legyen az Összefosásnak? Ismétlem a választások előtt az Összefogás pártjainak a Fidesz táborával megegyező szavazóbázisa volt. És még van kb. 3 millió nem szavazó. Ha az Összefogás megőrzi a szavazóbázisát, és még magához vonz a nem szavazók közül pár százezret, akkor övék a győzelem.
"Aki ezt nem látja az jóhiszemű, elvakult vagy buta!"
Akkor a te mércéd szerint az Összefogás politikusai az általad felsoroltak egyike, vagy hazugok.
Hát mondjál akkor példákat, hogy miért volt csalás a választás!
De előbb nem ártana a korábbi kijelentéseidet megindokolni.
- Mi olyan módosítás történt a választási törvényben, ami miatt csak a Fidesz-KDNP nyerhet?
- Mitől nem volt demokratikus a választás?
Ez nem folytatás, hanem csak a szokásos terelés. :)
Nem tudtad megindokolni, hogy miért nem volt demokratikus a választás, helyette belinkelt egy fideszeseket lejárató videót. Majd pedzegetted, hogy Orbános mellébeszélésekről is tudnál, miközben te beszélsz mellé, ahogyan most is: Nem tudtál válaszolni, hát helyette belinkeltél egy terelést. :)
Áruld el hol demokratikus az a választás, ahol az ellenzék nem léphet be a kormánypárti tvbe? Hol demokratikus kampány az, hogy orrba szájba vádolja az ellenzéket, hogy eltörli a rezsicsökkentést? Amikor ők maguk tettek ezért a választás után. Itt semmilyen energia válság nincsen. Hol demokratikus választás az, ahol ellenzéki politikus magánéletébe mászik bele és ezzel kívánja lejáratni a másik felet? Szerintem kár több példát mondjak ezek tények! Méghozzá megtörtént tények. Te a szektavezéredben hiszel, mert olyan ostoba vagy, hogy nem látod ma mi történik Magyarországon!
Ez itt nem fejlődés, ami történik!
De ha fejlődésnek hívod, ami történik! Áruld el miért nincs társadalom biztosítás! Áruld el, hogy a nyugdíj miért csak adható! Miért tart az egészségügyi ellátó rendszer ott, ahol? Hosszú váró listákra gondolok. Közutak. Miért néznek ki helyenként úgy, ahogy? MÁV, volán állami cégek. Miért olyan a tömegközlekedés, amilyen? Rendszeres késések, nem karbantartott berendezések. Oktatási rendszer is hagy némi kivetnivalót. Mindez az ispánok demokráciájában! Áruld el miért kellett Budapest Belgrád vasútvonal? Miért kellettek stadionok? Miért kellett volna a kínai egyetem? Nem kérem, hogy emlékezz, az idei választások után már nem tették, de a 2018asnál még simán leadták a tvben, hogy csalták el a választást szegényebb településen. Ki volt adva az ukász, hogy mindenki kap 5000et cserébe tudja hova kell tenni az X-et. Lehet itt vitatkozni, és engem hiába próbálsz főispán viktor úrral meggyőzni, nem fogsz tudni. Az általam linkelt videót meg, hogy lejáratásnak tartottad nagyon helyes, mert ennyit érsz te meg a fideszes bandád, és a videóknak amellett, hogy lejáratások valóság alapjuk is jócskán van. Ha ezt nem látod be, akkor sajnos ostoba vagy! Aggódnod nem kell, mert ez nem egyedi eset, csak szomorú, hogy eddig jutottál.
"Áruld el hol demokratikus az a választás, ahol az ellenzék nem léphet be a kormánypárti tvbe?"
Ott az ATV, és az online média, megvan minden lehetőségük, hogy a saját mondandójukat előadják. Semmi nem múlt azon, hogy az M1-be nem lettek behívva.
"Hol demokratikus kampány az, hogy orrba szájba vádolja az ellenzéket, hogy eltörli a rezsicsökkentést?"
Azzal vádolják az ellenzéket, amivel akarják. A politika ilyen, gyakran hazudnak, rágalmaznak.
"Amikor ők maguk tettek ezért a választás után."
Nem törölték el, hanem módosították. Egy bizonyos limit alatt továbbra is a rezsicsökkentett áron fizeted a gázt.
"Itt semmilyen energia válság nincsen"
Ja, te megmondod, mert annyira értesz hozzá. :D
Akkor mi ez:
"Hol demokratikus választás az, ahol ellenzéki politikus magánéletébe mászik bele és ezzel kívánja lejáratni a másik felet?"
Orbánt, és a Fideszt is rendszeresen próbálták magánéleti dolgokkal lejáratni. Pl.: a Fideszben van a legtöbb meleg, Orbán fia meleg, Orbán veri a feleségét. Elhangoztt olyan lejáratás is, hogy "Orbán Viktor egy személyben felelős az orosz-ukrán háborúért." Erről mi a véleményed?
"Szerintem kár több példát mondjak ezek tények!"
Kár is volt ennyi baromságot leírni, mert kihagytad megint a kérdések nagy részét és pont a LÉNYEGRE nem válaszoltál: Mi olyan módosítás történt a választási törvényben, ami miatt csak a Fidesz-KDNP nyerhet? Ja és még adós vagy azzal a bármelyik nyugati sajtóval is, mely szerint itt diktatúra van. :D
“Ez itt nem fejlődés, ami történik!”
De igen, az ország kétségtelenül fejlődött az elmúlt 12 évben. Ezt a tényt nem fogja megváltoztatni az sem, hogy te a várólistákon, meg a tömegközlekedés késésén keseregsz.
Gazdasági fejlődés, foglalkozatottsági arány, munkanélküliség, reálbérek növekedése. Ezek a lényeges szempontok. Az, hogy az utak szarak állapotban vannak; tiudsz objektív kimutatást hozni arról, hogy 12 éve milyen állapotban voltak, és milyen állapotban vannak most. Mert az, hogy most szarak kevés, mert lehet, hogy még mindig jobb, mint 12 éve.
“Áruld el miért nincs társadalom biztosítás!”
Öhm, van társadalombiztosítás.
“Áruld el, hogy a nyugdíj miért csak adható!”
Mit akarsz, milyen legyen a nyugdíj? Alanyi jogon járjon annak is, aki életében nem dolgozott, vagy mi?
“Áruld el miért kellett Budapest Belgrád vasútvonal? Miért kellettek stadionok? Miért kellett volna a kínai egyetem?”
Nem vagyok sem politikus, sem közgazdász, ezekre a kérdésekre nem én tudom a választ, de te, fotelokos proli még annyira sem, de azért pampogni jól esik, hogy te jobban tudod, hogy ez nem kell. :)
“Nem kérem, hogy emlékezz, az idei választások után már nem tették, de a 2018asnál még simán leadták a tvben, hogy csalták el a választást szegényebb településen.”
Volt valami mucsaröcsögei település, ahol megtörtént, aztán próbáljátok előadni, hogy emiatt lett 1 millióval több szavazata a Fidesznek. Ismét kérdem: mennyire rúghat az ilyen szavazók száma?
“Lehet itt vitatkozni, és engem hiába próbálsz főispán viktor úrral meggyőzni, nem fogsz tudni.”
Én nem akarlak meggyőzni semmiről, én csak a válaszokat, indoklást szeretnék a korábbi, buta kijelentéseidre.
“Az általam linkelt videót meg, hogy lejáratásnak tartottad nagyon helyes, mert ennyit érsz te meg a fideszes bandád”
Ez a fideszes banda irányítja 2/3-dal az országot zsinórban a negyedik ciklussal, negyedik ellenzéki atomnagy pofára eséssel. Ha a Fidesz így lenézed, akkor te, és a te ellenzéki bandát mennyit érhet? Pár napja még erőszakos kormányváltásról ábrándoztál, de azért te tartod magad különbnek, mint a videódban szereplő prolik. :D
Tessék az áhított választási törvényed. Én is tudok mindenféle cikket leírni:
Szlovák sajtó tessék:
De igenis múlt azon, hogy az m1re nem mehettek be. Nagyon is jól tudod, hogy a sok öreg, és naplopó fideszes bolond csak ezt a csatornát nézi.
A rezsi csökkentést nem mondtam, hogy eltörölték, de egészen júniusig is talán azt mondták, hogy itt semmiféle megszorítás nem lesz, sőt a választás során is nagy hangsúlyt fektettek bele. Felettébb érdekes, amikor ellenzéki politikus vélekedett a rezsicsökkentésről és elmondta mit kellene tenni az szentül rossz volt.
Komolyan wikipédiát hozol fel példának? Ennyi telik a fideszes tarsolyodbol? Nem tudtad, hogy ott bárki szerkeszthet?
Hát akkor pont nem az fejlődött, aminek kellett volna, mert pl ma egy szemészeti vizsgálatnál, ahol te befizetsz havonta nem keveset a fizetésedből jó pár hónapot vársz. És nagy tévedésben vagy! TB nincs, egészségügyi hozzájárulás van, ha egyáltalán láttál már bérpapírt!
Fejlődés neked a 200 ezres minimálbér? Azért hasonlítsd már össze 12 éve mit ért a pénz és mit ér ma! Áruld el mire elég 133 ezer forint? Ki tudsz belőle fizetni albérletet? Tudsz belőle élni?
Haver te a nyugdíjak kapcsán k.rva nagy tévedésben vagy! Azáltal, hogy a gazdád azt mondja, hogy a nyugdíj adható, azzal nem csak arra gondolt, hogy aki nem dolgozott az ne kapjon, hanem aki dolgozott annak is veszélyben van ez a pénze! Abban egyetértek, hogy aki nem dolgozott, és nem fizetett az ne kapjon! De még egy cifra mondat is elhagyta viktorod száját, csak neked a pontos idézet: "Könyörtelenül hangzik, de az a közösség, amely biológiai értelemben nem képes fenntartani magát, az nem méltó rá, hogy létezzen" - hoppá és itt hiába mutogatsz arra, hogy Európának címezte ezt a mondanivalóját, természetesen ugyanez kimondható a nyugdíjasra is. És ha már nyugdíj miért került többször terítékre a 67 vagy afeletti nyugdíj korhatár? Hisz te magad mondtad, hogy olyan jó a foglalkoztatottsági arány! Vagy mégsem? Ilyen jó arány mellett nem lehet kitermelni a nyugdíjas pénzét?
Haver tudod te mennyi szegény település van Magyarországon, ahol ilyen pénzekkel megvásárolhatóak emberek? Amúgy ezzel a csalást te magad is elismered, így ezt köszönöm szépen! Természetesen nagyon sokat számítanak ezek a szavazatok. Hiszen lásd Borsod megyét, nyírséget, hajdúságot, Alföldet, nagyon sok a szegény ember és szegény település. Habár nem vagyok nagy országjáró, de még Pest megyében és Fejér megyében is találkoztam ilyen településekkel.
És mivel a választási csalást szerény magad is beismerted, akkor had mondjam el, hogy az atomnagy győzelmed tisztességtelen! Szerintem itt be is zárult a kör.
"Tessék az áhított választási törvényed. Én is tudok mindenféle cikket leírni"
Én azt kértem indokold meg, hogy miért csak a Fidesz engedi nyerni a választási törvény. Még mindig nem sikerült.
"Szlovák sajtó tessék"
Elhangzik, hogy VÉLEMÉNYCIKK. Ennyit sikerült összekaparnod, holott még azt írtad, hogy akármelyik külföldi sajtó? :D
"De igenis múlt azon, hogy az m1re nem mehettek be. Nagyon is jól tudod, hogy a sok öreg, és naplopó fideszes bolond csak ezt a csatornát nézi."
A fideszes bolondokról te eleve azt feltételezed, hogy úgysem lehet őket meggyőzni. Akkor miért gondolod, hogy számít bementek-e, vagy sem? Amúgy senkinek nincs megtiltva, hogy átkapcsoljon az ATV-re, az is bejön vidéken.
"Komolyan wikipédiát hozol fel példának? Ennyi telik a fideszes tarsolyodbol? Nem tudtad, hogy ott bárki szerkeszthet?"
Még mindig több, mint a szlovén véleménycikked, ami persze véletlenül sem propaganda, mivel neked tetsző dolgokat állít, de tessék:
De persze te jobban tudod, és nincs semmiféle energiaválság. :D
"Hát akkor pont nem az fejlődött, aminek kellett volna"
Szerinted, ha meg az általam nem felsoroltak nem fejlődtek volna, akkor hirtelen az lenne a fontos, és azt szajkóznád. :)
"ahol te befizetsz havonta nem keveset a fizetésedből jó pár hónapot vársz."
Nekem nem kellett hónapokat várnom egy vizsgálatra, egy hét is elég volt.
"TB nincs, egészségügyi hozzájárulás van, ha egyáltalán láttál már bérpapírt!"
Teljesen mindegy minek hívod. Van egy összeg, amit fizetned kell és cserébe használhatod ingyen az állami egészségügyet. Hogy most TB, vagy egészségyügyi hozzájárulás címen fizeted, az nem változtat semmin. Vagy mire akartál rávilágítani azzal, hogy nincs TB?
"Fejlődés neked a 200 ezres minimálbér?"
Igen, 12 évvel ezelőtthöz képest mindenképp.
"Azért hasonlítsd már össze 12 éve mit ért a pénz és mit ér ma!"
Na, hasonlítasd! Egyszer már volt szó erről, elmondtam, hogy az bérek nagyobb mértékben nőttek, mint az árak. Ha szerinted nincs így, várom a cáfolatot! Legutóbb se nyögtél semmit, csak felszívódtál. Tudod, ahol az orvosok béréről is szó volt.
"Azáltal, hogy a gazdád azt mondja, hogy a nyugdíj adható, azzal nem csak arra gondolt, hogy aki nem dolgozott az ne kapjon, hanem aki dolgozott annak is veszélyben van ez a pénze!"
Vagy csak te szeretnéd, ha erre gondolt volna, és belemagyarázod. Kap nyugdíjat, aki dolgozott? Tervbe van véve, hogy kivezetik a nyugdíjat, vagy mi? Nem. Akkor meg mit lovagolsz megint egy irreleváns hülyeségen?
“És ha már nyugdíj miért került többször terítékre a 67 vagy afeletti nyugdíj korhatár?”
Mert a várható élettartam fokozatosan nő (2010 óta 3 évvel), a társadalom öregszik és arányosítani kell hozzá a nyugdíjba vonulás évét.
“Hisz te magad mondtad, hogy olyan jó a foglalkoztatottsági arány! Vagy mégsem?”
Tehát te most abból akarod levezetni, hogy nem jó a foglalkoztatottsági arány, hogy emelni akarják a nyugdíjkorhatárt? :D Akkor mi van a nők 40 évével, az miért lett bevezetve?
“Haver tudod te mennyi szegény település van Magyarországon, ahol ilyen pénzekkel megvásárolhatóak emberek?”
Miért nem készült egyetlen video sem ilyen esetekről, a 2022-es választások idején, ha olyan sok van?
“Amúgy ezzel a csalást te magad is elismered, így ezt köszönöm szépen!”
Én nem tartom csalásnak, ha valaki pénzért valakire szavaz. Nyilván mindenki érdekből szavaz valakire. AKkor az is csalás, ha én például azért szavazok a Fideszre, mert 3 gyerek után adómentes vagyok, és a Fidesznek hála sokkal több pénz marad a zsebembe? Vagy ha visszavezetik a 13-ik havi nyugdíjat, és azért akkor az is család?
Egyébként ha valaki egy zsák krumpliért leszavaz a Fideszre, az az ellenzéket árazza be. :)
Különben, ha ennyi múlik ezen, akkor miért nem toldja meg az ellenzék másfél zsák krumplival?
“Természetesen nagyon sokat számítanak ezek a szavazatok. Hiszen lásd Borsod megyét, nyírséget, hajdúságot, Alföldet, nagyon sok a szegény ember és szegény település.”
Fingod nincs arról, hogy hány ilyen szavazat volt, ha egyáltalán volt, ahogyan arról sincs, hogy az ellenzék részéről nem-e történt ilyen.
“És mivel a választási csalást szerény magad is beismerted, akkor had mondjam el, hogy az atomnagy győzelmed tisztességtelen!”
1. Nem tekintem csalásnak.
2. Te 2018-as esetről beszéltél, de 2022-ről van szó.
3. Fogalmad nincs arról, hogy ha voltak is ilyen szavazások az mennyi szavazatot számít. 100, 1000, 10k, 100k? Az ellenzék és a külföldi delegáltak mindent rendben találtak, semmilyen választási csalást nem találtak.
A Fidesznek atomnagy győzelme volt ez kétségtelen, bármilyen körülmények között győzött volna. Ja nem, van egy kivétel körülmény: ha eltakarodnának az ellenzékből a levitézlett politikusok Gyurcsánnyal az élen.
Tessék egy videó 2012-ből, TB és nyugdíj nem jár címszóval. Tanulságos videó, nézd meg!
Mellesleg megjegyzem, hogy nem mindegy milyen vizsgálatról beszélsz, ahol nem kellett egy hetet várnod.
De mondok neked párat az elmúlt időszakomból mondjuk májustól idáig.
Hasi ultrahangra május elején lett időpont kérve, július elejére kaptam. Egy egyszerű labor 3 hét volt. EKG szintén.
Fogászat fog tömés egy hónap olyan dr nővel, akinek ha éppen nincs kedve dolgozni jönni, nem jön és hiába vártál 1 hónapot. Nekem pl el sem sikerült mennem a fogászati rendelésre, mert gusztustalan az, hogy egy hónappal előtte megkapom az időpontot délután 16ra, odamegyek 15:50kor és 16:20kor még kint ül a 15:30as páciens. Te ezt helyesnek tartod? Ezért fizetsz? Szerinted mindenki ráér egész délután ott ücsörögni?
Kérlek a mai minimálbért fejtsd ki mire elég, ha szerinted a fizetések jelentős mértékben nőttek! Ha már az orvosoknál vagyunk kérlek fejtsd ki, hogy a korábban említett br 600000es fizetés tisztességes fizetés-e ma egy orvosnak! Ezért tanult? Tisztában vagy vele mennyi felelősség van rajta? Tisztában vagy azzal, hogy ezt a pénzt egy gyári munkás is megkeresheti? Ezek alapján tisztességesnek tartod ezt a fizetést?
Aha tehát te akkora pöcs vagy, mint a gazdáid! Tehát szerinted az helytálló, hogy egy ember a belét kidolgozza és dolgozzon 67-72 éves koráig, pusztán azért, mert szerinted jobb az életszínvonal? Nem gondoltál bele abba, ha egy ember ledolgozik 40+ évet megérdemli, hogy kicsit élvezze a nyugdíjas létet és az unokáival legyen (+a befizetett nem kevés pénzből is visszakapjon egy keveset)? Szóval szerinted ez családbarát. Szép!
Továbbra sem értem, ha a foglalkoztatottság nő, kevesebb a munkanélküli, hogy jelenthet problémát a nyugdíjak kifizetése, és miért kell egy embernek 67-72 évesen is dolgoznia. Megnéznélek téged két kezi, fizikai munkásként, pl vízvezeték szerelőként, hogy hogy szökdécselsz ki az aknából 70 évesen. Mert, ha dolgozol, akkor megkövetelik ugyanazt a 70 évestől, mint a 30 évestől. Szóval szerintem ebbe ne menjünk bele jobban, mert semmilyen narancsos érvvel nem lesz igazad! És ha már a nők 40 évéről beszélsz, had mondjam el, hogy én személy szerint ezt is soknak tartom, olyan esetekben, ahol a családnak 3+ gyereke van. Lehet, hogy a nő otthon volt X évet, de a gyerekeknek nem csak akkor van rá szükségük ám. Adottak a gyerekek, a háztartás, a munka, és becsületes szülő esetén talán tudnod kellene, hogy a gyereked nem addig a gyereked, míg 18 lesz. Noha ebből egy férfi is kiveszi a részét, de azt gondolom a nőkre hatványozottan több teher hárul, már csak abból kiindulva, hogy az esetek döntő többségében ők vannak otthon a gyerekekkel, és ha a férfinek végre ideje lenne az unokáival foglalkozni, vagy épp besegíteni a gyerekének, hogyha beteg az unoka tudjon dolgozni menni, te a halálba küldenéd dolgozni! Ehhez külön tapsot érdemel ostoba mivoltotok.
És itt fedted fel valódi fideszes mivoltodat, hogy embert megvesztegetni nem tisztességtelen dolog! Ezért tart itt a társadalom és az emberi ostobaság részetekről, mert szerintetek semmi sem tisztességtelen, semmi sem erkölcstelen, semmit sem tilos, lehet gátlástalannak lenni. Ezért vagytok ti magatok undorító patkányok!
Teljesen mindegy hány megvesztegetett szavazat volt, de volt, és tekintve, hogy számtalan szegény kis település van, minden bizonnyal ennek száma nem lehetett alacsony.
Ember, lehet mindent rendben találni. Adott a választás épülete, és adott 500m-rel odébb egy kocsma vagy bolt, ahova ezek a pénzt adó emberek odatelepszenek. Ott, aki odamegy megkapja a kis alamizsnát, vagy krumplit. Ezeken a szegényebb településeken úgyis mindenki ismer mindenkit általában szóval, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kell megtalálják a nem megfelelő embereket. Vitatkozhatsz még akár órákat, de a gerinctelen és tisztességtelen mivoltod nem fogja megváltoztatni az általam látottakat, tapasztaltakat, és tényeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!