Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, Orbán Viktor...

Fideszesek, Orbán Viktor hányszor tévedhet/hazudhat nektet?

Figyelt kérdés

Most nem a hosszú távú múltra gondolok, bár az is megér egy "misét", hogy lesz valaki a Kommunista Ifjak Szövetségének titkárából a Liberális Internacionálé elnöke, majd az Illiberalizmus meghirdetője, Soros György-támogatta libsiből konzervatív, stb.

Felejtsük mindezt el.

Koncentráljunk csak a legközvetlenebb múltra:

1. Orbán Viktor békemisszióra ment Putyinhoz, a talpnyalója, Bayer rögtön ki is jelentette: csak HÜLYE lehet, aki azt állítja, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát. Rá pár hétre Oroszország megtámadta Ukrajnát.

2. Orbán Viktor állította, hogy háborúnak tavaszra vége lesz - a háború most is tart és durvul.

3. Orbán Viktor kijelentette, hogy az ellenzék eltörölné, ő megvédi a rezsicsökkentést - most ő félig eltörli, az ellenzék szociális alapon védené a rezsicsökkentést.

4. Orbán Viktor kijelentette, hogy bőven elegendő orosz gáz van - kiderült, abszolúte nincs elegendő orosz gáz, még erre a télre sem.

5. Orbán Viktor stabil gazdasági felívelésről ígérgetett - most a saját kormánya recesszióval számol, hatalmas infláció van, gyengül a forint és elmaradtak az EU-s támogatások (amiket még Lengyelország is megkapott).

6. Korábban Orbán Viktor a saját euroszkeptikus politikájának világméret

előretörését vizionálta - most megbukott Trump, Boris Jonhson, de még a korrupt cseh barátja is, az összes V4-tagállam távolodik tőlünk, még a lengyelek is kiegyeztek, egyre egységesebb a Nyugat.

7. Orbán Viktor azt ígérte, nem lesznek megszorítások - most szaporodnak az adónemek, nő a rezsi, visszavonják az árstoppokat, eltörlik a KATÁ-t, emelik az alapkamatot, ingatlanhitel-válság fenyeget, gyengül a forint és elszabadult az infláció, csökken a forint vásárlóereje, nőnek az árak.

Úgy hozzávetőleg mennyi lelepleződő hazugság fér bele nektek? Az világos, hogy Orbán nem az a "látnok", akit felfestettek róla sokan, a legjobb esetben is jóindulatú balfék lehetne, ha a kétségtelenül tudatos hazugságaitól eltekintenénk.

Szóval, hol az a határ a fideszeseknek, ahol már muszáj kimondani: a császár meztelen?

2022. aug. 17. 04:39
 131/145 anonim ***** válasza:
91%
Kicsi az orr.
2022. szept. 6. 02:44
 132/145 anonim ***** válasza:
39%

Azt felejted el te idióta, hogyha az iparban kb olyanok a bérek mint máshol. És azt hogy keresed meg te idióta? Egy szakban? Nem! 2-3, 6+1, 6+2, folyamatos 12 órás munkarendben. És szerinted ez normális...

Idézni nem fogok semmit, mert felesleges a fideszes ostoba fejednek! Te magad mondtad, hogy az iparban kb ugyanolyan a bér, mint máshol. A tüneti 5-7%os emelések nem segítenek!!! Fogd fel! Ott van írtad, hogy 14% az infláció. Egy dolgot kellene megtenni, infláció követő emelést adni! Volna rá pénz! Mert ha futja vodafonra, futja erre is! Semmilyen energia válságot nem említettem! Általános válságot írtam! A csok, a babaváró mind tüneti kezelések! Hova mentek az építő anyagok árai? Meg is érkeztünk ugye? Hiába terjeszted a hülyeséget, akkor is ez van! A 25 év alattiak szja mentessége történetesen a jobbik ötlete volt, személy szerint Jakab Péteré! Ne merd azt mondani, hogy a fideszes sz.rfaszúak ötlete. A jobbik akkori elnöke ezt nem 25, hanem 29 éves korig akarta ezt adni, nem bruttó 430 ezres limittel! A 13. havi nyugdíj választás előtt jött közvetlen, a fiatalok szja mentessége dettó, a gyerekek után járó pénzek kiszórása ismét! Az ársapkák eredménye, hogy cukrot nem kapsz boltban, helyenként lisztet sem, sőt van, ahol tejet sem! Hogy is volt? Nem lesz itt megszorítás, hát mivan most? Miért is kell sok kis pékségnek, kisebb vállalkozásnak lehúzni a rolót? Na vajon? Na látod, azt a 700 milliárdot lehetett volna erre költeni! Nem rám, nem kis gyerekesekre! Nem körülöttem forog a világ! Erre kellett volna költeni. Egyébként meg írtam a spin diktatúráról! Ha kell még a külföldi cikket is beteszem neked hozzá!

Orbánt magasztaló szövegek? 😂🤣 Te viccelsz vagy ennyire ostoba vagy? Mást nem teszel csak erről a rendszerről ódázol, akkor közvetett formában csak magasztalod. A soros, migráns, Brüsszel tipikus fideszes szlogen. Egy szóval sem mondtam, hogy mondtad! Hanem azt mondtam, hogy ennyivel le van tudva minden.

Számtalan hazugságot terjesztesz, ne haragudj nem fogok mindent visszaolvasni! Olvasd vissza te magadat! Komolyan fogyatékos vagy, hogy a korrupcióval egyetértesz, hogy egy jelentős tőke legyen egy valakinél. Miért kell egy valakinél legyen? Jó a párnája? Bocsánat az által, hogy te ezzel egyetértesz nincs mit tenni, ahol ilyenre van szükség, ott az emberek füle mögött vaj van és tisztességtelenek!

Hogy tette tönkre családokat? Tessék mondok példát. A zseniális járvány kezelésével, meg a 10 napos karanténjaival! Tudod te ez egy kis gyerekes családnál mennyi pénz kiesést okozott? Honnan tudnád te fogyatékos? Elég volt ez az egy példa! Azt hogy mivel nehezíti a mindennapi életet a kormány, kár ecsetelnem, mert ha te nem látsz a világba, az a te hibád! Gyanítom, hogy ipart sem láttál! Te nem tudod helyenként milyen körülmények uralkodnak, és hogy meg vannak kötve a dolgozók! Sokan tűrnek, kiszolgáltatott helyzetben vannak. Azt is megértem, hogy többen mernének lépni jogi útra is akár, de hagyjuk a magyar igazságszolgáltatást! Egy hányadék!

2022. szept. 6. 07:05
 133/145 anonim ***** válasza:
83%

Hajjaj, továbbra sem sikerült értelmes választ adnod semmire. Bár megpróbálták böfögni valamit a válaszom a végén kiemelt négy kérdésre, a többire szokás szerint semmi reakció. :D

„Azt felejted el te idióta, hogyha az iparban kb olyanok a bérek mint máshol. És azt hogy keresed meg te idióta? Egy szakban? Nem! 2-3, 6+1, 6+2, folyamatos 12 órás munkarendben. És szerinted ez normális...”

Így van normális, kb. mindenhol így csinálják, az iparban műszakokban dolgoznak, és általában 2-3 műszakban, a folyamatos műszak ritka. De a 2-3 műszakban is ugyanannyi a munkaidő, mint bárhol máshol, napi 8 óra. Folyamatos műszakban meg 3x12 óra 6 napra elosztva.

A 2-3 műszakos rendben 1 hét alatt dolgozol 40 órát, a folyamatos műszakban meg 1 hét alatt dolgozol átlagosan 42 órát. De nem csak az iparban dolgoznak műszakokban, hanem a kereskedelemben, vendéglátásban, egészségügyben is.

Továbbra sem tiszta a fóbiád a “sok iparral” kapcsolatban.

Ismét felteszem a kérdést:

- Melyik a jobb, a +700ezer munkahely, benne az ipari munkahelyekkel, vagy inkább ne is legyen semmilyen?

„Idézni nem fogok semmit, mert felesleges a fideszes ostoba fejednek!”

Mert nem tudsz. ;)

“Te magad mondtad, hogy az iparban kb ugyanolyan a bér, mint máshol.”

De te azt mondtad, hogy én azt mondtam, hogy nem emelkedtek a bérek. A két kijelentés nem ugyanazt jelenti,

Továbbra is várom, hogy idézd hol mondtam, hogy nem emelkedtek a bérek.

“A tüneti 5-7%os emelések nem segítenek!!! Fogd fel! Ott van írtad, hogy 14% az infláció. Egy dolgot kellene megtenni, infláció követő emelést adni!”

Tavaly 167ezer volt a minimálbér, most 200 ezer. Ez 19%-os emelkedés, ami magasabb, mint a 14%.

Az átlagkeresett br. 495.900, 15%-kal magasabb, mint egy éve, ez szintén több, mint a 14%.

És ha nem is emelkedik akkorát, mint az infláció, nos ez benne van, hisz ilyenek a válságok. Európa szerte minimális életszínvonalbeli növekedéssel járt az elmúlt 1 év.

“Volna rá pénz! Mert ha futja vodafonra, futja erre is!”

Nem OV dönti el, hogy mekkora legyen az emberek bére. Ilyen az, amikro a fogyatékos azt hiszi, hogy Vitya csettint egyet, nyomtat pénzt, és megszűnik a szegénység. :D

De számoljunk akkor! Átlagkeresett fél millió, van 4,5 millió munkavállaló, ha 15%-kal emelnék mindenki béret ebben a pillanatban az 337 milliárdba kerülne egy hónapra. 2 hónapig tartana ki az az összeg, de cserébe gerjesztené az inflációt is ugyanott lennénk.

“Semmilyen energia válságot nem említettem! Általános válságot írtam!”

Nem említettél? Idézlek: “Itt semmilyen energia válság nincsen.”

Ha szerinted nem energiaválság van, de amúgy van valamiféle válság, akkor az milyen válság szerinted, mi váltotta ki?

“Hova mentek az építő anyagok árai? Meg is érkeztünk ugye?”

Hát ezt kérdezem már mióta! Na mondd már el végre, hogy hova mentek az építőanyagok árai! A cementtel jöttél korábban. Mennyit emelkedett az ára 2010 óta? Vagy akár az elmúlt 5 évben?

De soha nem nyögsz semmit. Csak belengeted a témát, hogy fú de nagyon meg tudnád aszondani, aztán amikor mondom, hogy na akkor mondjad, nagy a csend. Mondogatod, hogy mekkorát tudnál fingani, de amikor fingani kell beszarsz. :D

“A 25 év alattiak szja mentessége történetesen a jobbik ötlete volt, személy szerint Jakab Péteré! Ne merd azt mondani, hogy a fideszes sz.rfaszúak ötlete.”

Van egy olyan érzésem, hogy Jakab fan vagy. :D

Konkrétan Lengyelország vezette be először még 2019 nyarán. Jakab később állt elő ezzel az „ötlettel”. Ne legyenek illúzióid; nem Jakab Péter találta fel a spanyol viaszt, és nem ő az oka, hogy bevezetésre került Magyarországon, hiába próbálja döngetni a mellkasát, hogy az ő nyomására történt, valójában a parizerkirálynak nincsen semmi súlya. Akkor se, ma meg már főleg nem.

“A jobbik akkori elnöke ezt nem 25, hanem 29 éves korig akarta ezt adni, nem bruttó 430 ezres limittel!”

Ígérni bármit lehet, a kispadról lehet nagy az arc. :)

A 13. havi nyugdíj választás előtt jött közvetlen, a fiatalok szja mentessége dettó”

A 13-ik havi nyugdíj fog járni 2023-ban is, 2024-ben is, stb. A fiatalok SZJA mentes fizuja dettó. Nem csak a választás előttre szóltak, amit aztán visszavontak.

“Az ársapkák eredménye, hogy cukrot nem kapsz boltban, helyenként lisztet sem, sőt van, ahol tejet sem!”

Nekem eddig nem volt ilyen problémám, mindig kaptam.

“Egyébként meg írtam a spin diktatúráról! Ha kell még a külföldi cikket is beteszem neked hozzá!”

Igen, sikerült nagy keservesen összegugliznod valami spin diktatúrás dolgot, miután nem hagytam annyiban. Na de a te kijelentésed úgy szólt, hogy gyakorlatilag bármelyik nyugati sajtó szerint Magyarországon dikktatúra van. Ha ez igaz lenne, könnyedén tudnál villantani vagy 10 lapot, mely szerint diktatúra van itt. De nem tudsz, sőt fingod nem volt arról, hogy mi az álláspont nyugaton Magyarországot illetően, csak azt hitted, hogy ott is diktatúráznak, mint a hazai ellenzéki platformokon, de az ottani sajtóorgánumokon talán kicsit magasabb a színvonal. :)

“Orbánt magasztaló szövegek? Te viccelsz vagy ennyire ostoba vagy? Mást nem teszel csak erről a rendszerről ódázol, akkor közvetett formában csak magasztalod.“

Egyszer nem ódáztam erről a rendszerről. Én objektív tényeket közlök. Itt te vagy az, aki ész nélkül mindenre azt mondja, hogy szar, ami a Fidesszel kapcsolatos. Kitűnő példa erre az orvosok béréről szóló rész. Számszerűen alátámasztottam neked, hogy miért állnak jobban az orvosok manapság anyagilag, de te képtelen vagy beismerni, hogy így van. Miért is? Nem tudtuk meg. A válasz elmaradt, mint oly sokszor.

“A soros, migráns, Brüsszel tipikus fideszes szlogen. Egy szóval sem mondtam, hogy mondtad! Hanem azt mondtam, hogy ennyivel le van tudva minden.”

Azt mondtad szó szerint, hogy “SZERINTED minden elintézhető egy soros, migráns, Brüsszellel..” Ha ez valóban így lenne, hogy szerintem elintézhető, akkor egy csomó mindenre sorosozással, migránsozással, vagy brüsszelezéssel teletűzdelt reakciót adtam volna. De egyszer nem sorosoztam, brüsszeleztem, migránsoztam. Ráadásul már előtte is pedzegetted: „De persze az építő anyagok ára is jelentősen felment, biztos ez is a Soros és Brüsszel hibája ugye?” - már itt szóltam, hogy öcsi, én nem az a sorosozó fajta vagyok, ennek ellenére tovább erőlködtél vele. Miért gondolod, hogy szerintem minden elintézhetp soros-migráns-brüsszelezéssel, mikor egyszer nem soros-migráns-brüsszeleztem?

Tudom egyébként a választ: az minden vágyad, hogy sorosozzak meg migránsozzak, mert amilyen sötét vagy, csak az ilyen kaliberű szövegek ellen tudsz kezdeni valamit. Az én érveimre érdemi reakciót nem tudsz adni, ezért helyette M1, soros, meg egyéb faxságok ellen árnyékbokszolsz. :)

“Számtalan hazugságot terjesztesz, ne haragudj nem fogok mindent visszaolvasni! Olvasd vissza te magadat!”

De, olvasd csak vissza, és mutass rá a hazugságaimra. Mondjál vagy ötöt #117-től visszamenőleg, hisz akkor hangzott el, hogy hazugságokat terjesztek. Egy vitában ha már hazugsággal vádakodsz, alap, hogy legalább megindoklod, hogy mi a hazugság, aztán cáfolod, ha tudod.

“Komolyan fogyatékos vagy, hogy a korrupcióval egyetértesz, hogy egy jelentős tőke legyen egy valakinél. Miért kell egy valakinél legyen?”

Ja, neked most az a problémád csak egy valakinél van. Legyen 5-nél ötöd annyi? Az miért jobb? Ha egy embernél összpontosul talán könnyebben kezelhető például.

“Hogy tette tönkre családokat? Tessék mondok példát. A zseniális járvány kezelésével, meg a 10 napos karanténjaival!”

Zseniális járványkezelés, meg 10 napos karanténok akármelyik kormány esetén lettek volna, leszámítva a Mi Hazánkat.

“Tudod te ez egy kis gyerekes családnál mennyi pénz kiesést okozott? Honnan tudnád te fogyatékos?”

Hát akkor mondd el, hogy mennyit, te isten barma! Persze gondolom, megint csak a szokásos demagóg párbeszéd:

Te: Höö, tudod te, hogy blablabla…???

Én: Na? Nem tudom, mondjad!

Te: …

“Azt hogy mivel nehezíti a mindennapi életet a kormány, kár ecsetelnem, mert ha te nem látsz a világba, az a te hibád!”

Ecseteld már, ha belekezdtél. Vigyél már végig egyszer az életben egy témát végre, és ne hagyd félbe!

“Gyanítom, hogy ipart sem láttál! Te nem tudod helyenként milyen körülmények uralkodnak, és hogy meg vannak kötve a dolgozók!”

Konkrétan a járműiparban dolgozom gyártási területen. :)

Térjünk vissza a lényegre, mert még mindig adósom vagy! Bízom benne, hogy most már végre összeszeded magad. :)

- Mikor mondtam olyat, hogy nem emelkedtek a bérek? Idézd!

- Mikor mondtam Orbán Viktort magasztaló, vagy a rendszerről ódázó szöveget? Idézd!

- Miért mondtad, hogy szerintem minden elintézhető sorosozással, migránsozással, brüsszelezéssel, mikor egyszer nem emlegettem őket?

- Miféle hazugságokat terjesztettem? 5 példát várok rá!

Ezek voltak a legutóbbiak, amiket nem sikerült megválaszolnod. Nézzük a többit, ami felgyülemlett.

- Mire alapozod, hogy bérkommentelő vagyok?

- Mire alapozod, hogy a románok lehagytak minket?

- Miért gondolod, hogy az orvosok nem állnak jobban anyagilag, mint 12 éve?

- Mennyit emelkedtek a cementárak 12 és 5 év távlatában?

- Melyik a jobb, a +700ezer munkahely, benne az ipari munkahelyekkel, vagy inkább ne is legyen semmilyen?

- Mire alapozod, hogy nincs energiaválság?

- Mi az oka szerinted, hogy az Egyesült Ellenzék majdnem 1 millió szavazót vesztett?

2022. szept. 6. 21:51
 134/145 anonim ***** válasza:
23%
Ha orban biktor az apam lenne ezt mondanam neki: Apa te honnan csalod ezt a sok penzt?
2022. szept. 7. 01:12
 135/145 anonim ***** válasza:
57%

Folyton a minimálbérrel vagdalózól, hogy az 19%al nagyobb lett. Ba.zhatod, ha nem tudsz belőle megélni. Amit a KSH közöl nettó hazugság. Ne akarj statisztikai "tényeket" megosztani velem, amikor fingod sincs a statisztikáról! Egy statisztikát úgy csalsz el, ahogy akarsz. Magyarországon meg pláne. Nem fogom neked nézegetni a cement árát, sem jó pár évvel ezelőtti akciós újságot lapozgatni, ami tény, az tény lényegesen kevesebbre futja. Persze, most megint előrukkolsz azzal, hogy 65 ezer volt a minimálbér, most meg 200. Az átlagbér, meg lehet nőtt 15%ot, de ezt a számot a viktor haverodék is pumpálják felfelé.

De tényleg kár bármit is mondjak neked, mert menthetetlenül fideszes vagy! Sajnos.

Nekem ez a korrupt, sumák, hazug cigány maffia rendszer nem jön be! Szerintem a fideszes nézeteidet osztogasd a kedves kollégáiddal. Engem hiába próbálsz, nem tudsz manipulálni! Kíváncsi leszek mi lesz a 2/3os korrupció ellenes bizottságból is. Már eleve viccesen néz ki a gondolat is.

Az egyértelmű, hogy bérkommentelő vagy. Nem is kérdés. Aki ennyire védi ezeket a sz.rokat jól megfizetik. Valószínűleg a munkahelyeden is ezért vagy megtűrve, nem az eszedért.

Ugyanolyan hazug vagy, mint a kis haverjaid és ezen kár vitatkozni, mert akinek esze van, látja. Nézegesd csak szépen az m1et és mosogasd a még meglévő agyadat.

2022. szept. 7. 22:05
 136/145 anonim ***** válasza:
88%
orbán bratyesz be like: NA! Ma is összecsaltam 40 milliót, mostmár nyugodtan fogok aludni.
2022. szept. 8. 03:21
 137/145 anonim ***** válasza:
15%
135. Jól leírtad! Teljesen egyetértek veled! Szomorú, hogy sok ember egy kevés pénzért is hajlandó ennyire egyszerűnek lenni mint a fideszkomornyik kommentelő!
2022. szept. 8. 07:27
 138/145 anonim ***** válasza:
81%

„Folyton a minimálbérrel vagdalózól, hogy az 19%al nagyobb lett.”

Én nem vagdalkózom, töki, azt te csinálod!

A 19%-os emelkedést meg most említettem először.

“Amit a KSH közöl nettó hazugság.”

Igen? Hogy lehet hazugság a minimálbérek értéke? Minden évben fix, nem pedig egy statisztikai alapon számított érték.

„Ne akarj statisztikai "tényeket" megosztani velem, amikor fingod sincs a statisztikáról!“

Ezt mondod te, aki szerint Orbán Viktor fizetésemelése arra jó, hogy el lehet csalni a statisztikát. 🤣🤣🤣

“Egy statisztikát úgy csalsz el, ahogy akarsz.”

Ez már volt egyszer. Reagáltam is rá, hogy pampogd el akkor szépen, hogy melyik az elcsalt statisztika! Persze szokás szerint figyelmen kívül hagytad, és még mindig ugyanott tartasz. De tessék itt a lehetőség megint, hogy megindokold melyik statisztika van elcsalva, kimásolom neked amit korábban írtam:

*Voltak a minimálbér értéke. Ez is kamu szerinted? Nem netto 133ezer most a minimálbér, vagy 2010-ben nem volt netto 60 ezer? A minimálbért hogy lehet elcsalni?

*Orvosok bére. A 2010-es brutto 215ezres értéket egy 2010-es cikkből vettem, amikor még a Fidesz propaganda a kanyarban nem volt. A jelenlegi bért pedig az orvosi bértáblából.

*Benzinárak. A 2010-es értéket szintén egy 2010-es cikkből vettem, a jelenlegit meg a hülye is látja, hogy mennyi.

*Élelmiszerárak: Szórólapokból vettem. Hazudtak volna a szórólapokon?

*Lakásárak: Numbeo, Eurostat, amik a Fidesz médiától független portálok. Semmi érdekük, hogy bárkinek az irányába is torzítsanak értékekeket, legalábbis a magyarok irányába biztosan nem.”

EZEK KÖZÜL MELYIK AZ ELCSALT ÉRTÉK?

“Nem fogom neked nézegetni a cement árát, sem jó pár évvel ezelőtti akciós újságot lapozgatni”

Akkor meg minek hoztad szóba? Fingod nincs a cement árakról, az az igazság!

“…ami tény, az tény lényegesen kevesebbre futja.”

Ja, és ez attól tény, hogy te kijelented csak úgy érzésre?

Te teljesen impotens vagy egy vitához. Képtelen vagy bármit is alátámasztani, csak kijelented és elvárod, hogy higgyenek neked. Mire alapozod, hogy kevesebbre futja? Mennyire futja most egy átlagbérből és mennyire futotta 12 éve?

“Persze, most megint előrukkolsz azzal, hogy 65 ezer volt a minimálbér, most meg 200.”

Nézd, ha a cement ára nem ugyanilyen arányban növekdett, akkor bizony nem futja kevesebbre!

“De tényleg kár bármit is mondjak neked, mert menthetetlenül fideszes vagy!”

Nem is tudnál mit mondani eleve! :)

“Engem hiába próbálsz, nem tudsz manipulálni!”

Nem is akarlak, egy ilyen szektás majmot nem lehet. A válaszaim elsősorban az olvasóközönségnek szólnak, te meg vagy az elrettentő alany. :)

“Az egyértelmű, hogy bérkommentelő vagy. Nem is kérdés. Aki ennyire védi ezeket a sz.rokat jól megfizetik.”

Én nem őket, hanem az igazat védem. Vannak tények, amik elhiszem, hogy nem tetszenek sokaknak, köztük neked sem, mert kibillentenek abból a szektás hitedből, hogy mindent gyűlölni és szarozni kell, ami a Fideszhez köthető. :)

“Valószínűleg a munkahelyeden is ezért vagy megtűrve, nem az eszedért.”

Te valószínűleg azért vagy megtűrve, mert szórakoztató vagy. Ilyen udvari bolondot ritkán találni. :)

“Ugyanolyan hazug vagy, mint a kis haverjaid és ezen kár vitatkozni…”

Mégsem sikerült nyögnöd egy hazugságot sem tőlem, pedig külön kértem. Akkor ezek után k ihazudik? Hazugozol, de nem tudod leírni, hogy mik a hazugságaim, vedd már észre magad ember! :D

Látom itt van még a fogyi egyszemélyes szurkolótábora is. :D

Te is makogtál korábban propagandáról. Mi konkrétan a propaganda abból, amiket mondtam?

2022. szept. 8. 08:51
 139/145 anonim ***** válasza:
92%

Nincs határ a fideszeseknek! Ők mindig mindent elhisznek. Figyelj, ha azt bevették, hogy ha nem nyer varárnap a fidesz, akkor hétfőn Márki viszi a gyerekeket a háborúba, akkor mindent bevesznek... Az a baj a fideszesekkel, hogy nem gondolkodnak, és nem néznek utána semminek, hanem feltétel nélkül mindent elhisznek amit az m1 híradóban meg a rádióban bemondanak...

Emlékszem, a munkahelyemen 360 melósból 350 úgy ment a fideszre szavazni, hogy "nem akarom, hogy Márki elvigye a gyerekem a háborúba"... na ennyire megvezethető egy átlag fideszes szavazó... Na ezért tehet bármit a fidesz, mert ilyen megvezethető, önállóan gondolkodni nem tudó emberből mindig sokkal több lesz az országban...

2022. szept. 9. 08:50
 140/145 anonim ***** válasza:
18%
de azé a fideszesek lepontoznak, ebből látszik hogy mennyi eszük van
2022. szept. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!