Akik szerint Orbán olyan rossz, azért a tamogatásokat ők sem adták vissza?
Soha nem kaptam a g-citől semmilyen támogatást.
Viszont az adómat beszedi minden hónapban, és olyan f-szságokra költi el, amivel egyáltalán nem értek egyet.
Szóval inkább neki kéne visszaadnia pénzt nekem.
Mivel az adót sajnos annak is fizetnie kell, aki nem fideszhívő, ezért alaptalannak tartom azt az elvárást, hogy ők ne fogadják el a visszaosztásból őket megillető részt.
Én gyerektelen egyedülálló vagyok, semmit nem kaptam, viszont csengetek sajnos rendesen minden hónapban ennek a rohadék bandának. Inkább azt kérdezd meg, hogy Orbánék miért fogadják el a nem rájuk szavazó állampoldárok adóját? Meg mondjuk erre tőled is várom a választ.
-.-, demagógia a köbön.
Orbán nem adott soha senkinek semmilyen támogatást.
magyarországtól igénybe lehetett/lehet venni különböző támogatásokat.
Vegyük már észre, hogy az állam nem a párt, és főleg nem a párt vezetője. Értem én, hogy sokan ezt szokták meg az átkosban, vagy esetleg ezt sírják vissza, de fontos elkülöníteni a kettőt, különben megint ott fogunk tartani, hogy egy ember akarata az ország akaratával egyenlő.
Ráadásul adózni muszáj, szóval akár egyetértesz vele, akár nem, részt veszel a rendszerben. Ez így volt Kádár alatt is, így volt Gyurcsány alatt is és most így van Orbán alatt is.
Aki a politikai álláspontja miatt nem hajlandó az állam szolgáltatásaival élni, az csak annyit ér el, hogy saját magát fosztja meg a lehetőségeitől. De igazából azzal, hogy adózik, valójában ugyanúgy támogatja a rendszert.
"De Gyurcsány nem adott soha semmit."
Komolyan, több mint 12 év után még mindig a Gyurcsány? Engedjétek már el azt a szerencsétlent :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!