Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az új adót akarnak...

Igaz az új adót akarnak bevezetni a vidékiekre akik fáva/szénnel tüzelnek környezet terhelés nevén?

Figyelt kérdés
ma 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem. A fidesz mindig közvetetten vet ki adókat, szóval a fát forgalmazókra fog kivetni, amit természetesen áthárítanak.
ma 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Most is van előírás, büntetés papíron, de senki nem foglalkozik vele. Sokan bútorral fűtenek, ami nem engedélyezett, de szerinted, akinek nincs tüzelőre, miből fizetne. Megfagyni meg úgysem fog. Ez kb olyan, közterületen fizessen a csöves:)))
ma 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:

3! Akakrsz egy jót röhögni?

Mert én sajnos nem tudtam.

Ugye 2019-ben behozták ezt a hülyeséget, hogy közterületen életvitelszerűen tartózkodni tilos.

Ez értelemszerűen előbb-utóbb elbukott. DE ÉS ITT A DE! A jogszabály még él!

Most figyelj, én tavaly hajnalban érkeztem meg Romániából Békéscsabára nyáron ilyen kettő körül a Dacia gyorsvonattal.

mentem volna Szegedre, ahova fél hatkor ment vonat.

Volt három órám.

Úgy döntöttem, kicsit lefekszem egy padra az állomáson...mert miért ne, az egész pályaudvaron én voltam egyedül! Szóval útban nem lettem volna senkinek.

Erre odajött a biztonsági őr, hogy miért alszok a padon, mondja, hogy nem szabad!

Erre megkérdeztem miért, senkit se zavarok, azt mondja ő azt tudja, de mivel ez a jogszabály, ha egy rendőr erre jön, és meglát engem ő üti meg a bokáját...k..va jó, nem?

Hogy a hajléktalanokat senki le nem sz**ja, de én, aki a vonatomra várok, nem fekhetek le egy padon, mert a Fideszesek hülyék.

ma 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Itt egy útmutató hogy lehet életvitel szerűen közterületen élni: [link]

ma 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
5! Köszi, nem tervezek életvitelszerűen ott élni, csak kicsit pihentetni akartam a hátam.
ma 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!