Igaz az új adót akarnak bevezetni a vidékiekre akik fáva/szénnel tüzelnek környezet terhelés nevén?
3! Akakrsz egy jót röhögni?
Mert én sajnos nem tudtam.
Ugye 2019-ben behozták ezt a hülyeséget, hogy közterületen életvitelszerűen tartózkodni tilos.
Ez értelemszerűen előbb-utóbb elbukott. DE ÉS ITT A DE! A jogszabály még él!
Most figyelj, én tavaly hajnalban érkeztem meg Romániából Békéscsabára nyáron ilyen kettő körül a Dacia gyorsvonattal.
mentem volna Szegedre, ahova fél hatkor ment vonat.
Volt három órám.
Úgy döntöttem, kicsit lefekszem egy padra az állomáson...mert miért ne, az egész pályaudvaron én voltam egyedül! Szóval útban nem lettem volna senkinek.
Erre odajött a biztonsági őr, hogy miért alszok a padon, mondja, hogy nem szabad!
Erre megkérdeztem miért, senkit se zavarok, azt mondja ő azt tudja, de mivel ez a jogszabály, ha egy rendőr erre jön, és meglát engem ő üti meg a bokáját...k..va jó, nem?
Hogy a hajléktalanokat senki le nem sz**ja, de én, aki a vonatomra várok, nem fekhetek le egy padon, mert a Fideszesek hülyék.
Itt egy útmutató hogy lehet életvitel szerűen közterületen élni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!