A környezetudatosság miatt drágul egyre jobban a benzin?
Figyelt kérdés
Egyetértetek vele?
Jöhet az elektromos eszközök ideje és le az autókkal?
Ezért is van ez a sok akkumulátor gyártás?
ma 16:32
1/12 anonim válasza:
Nem tudom mitől drágul, Angliában a múlt nyár óta ha lassan is, de folyamatosan csökken a benzin ára. Akkor még 1.45-ért tankoltam, most 1.29-ért tankolok.
3/12 anonim válasza:
Soros migráns gyurcsány prüsszel a hibás, ez az orbán repülőrajtja
4/12 anonim válasza:
@2 Akkor Angliában is az ukrik miatt olcsóbb?
6/12 anonim válasza:
Én ősszel hálIstennek epis lettem, azóta nem vezetek. Azóta már csak a pálya széléről nézem meg néha, hogy mekkora a benzin ára.
Visszaszoktam a tömegközlekedésre. És megy!
7/12 anonim válasza:
Nem a benzin drágább hanem a fizetőeszközünk ér egyre kevesebbet. Ha Dollárban vagy Euróban nézed az üzemanyagárakat közel sem drágult annyit mint Forintban.
8/12 D-Mano válasza:
A globális multihidraulikus diktatúra miatt drágul a benzin.
Hogy az emberek elfogadják a benzin drágulását, a diktátorok kifogásokat gyártanak: 1) környezetvédelmi szempontok, 2) véges tartalékok, 3) nemzetközi helyzet (ukrán háború, közel-keleti) háborús helyzetek...
10/12 anonim válasza:
Az értéktartó és erős birodalmi magyar Forint az egyik fő kolompos. Melyet a piac szépen be is áraz az Orbán rezsim gazdaság politikája és a Magyarországot sorozatosan lábon lövő külpolitikája miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!