Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesként mindent elhiszel,...

Fideszesként mindent elhiszel, amit a liberálisokról mond az állami média?

Figyelt kérdés

Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz, az migránsokkal akarja megtölteni az országot, el akarja törölni az apa-anya szavakat, nemváltó műtétekre akarja kényszeríteni az óvodásokat, háborúba akar menni Ukrajnáért, stb, stb?

Vagy elgondolkodsz rajta, hogy vajon nem csak egy apró, de hangos kisebbség gondolja ezeket komolyan, esetleg nem csak provokátorokról van-e szó, akiket az állami média szándékosan próbál összemosni mindazokkal, akik nem a kormányt támogatják.

2022. aug. 15. 11:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
95%

Írok egy másik nézőpontot:

A Fideszt egy rettenetesen korrupt és aljas pártnak tartom, és bárkire leváltanám a Mi Hazánkon kívül.

Mit gondoltok, én:

- migránsokkal akarom megtölteni az országot?

- el akarom törölni az apa-anya szavakat?

- nemváltó műtétekre akarom kényszeríteni az óvodásokat?

- háborúba akarok menni Ukrajnáért?

2022. aug. 15. 12:13
 12/63 anonim ***** válasza:
5%

"A Fideszt egy rettenetesen korrupt és aljas pártnak tartom"

képzelem minek gondolod a rákosi érára visszavezethető magyar baloldalt, akik az 50-es években 3 millió ártatlan embert fogtak perbe

na ez a nagybetűs AGYMOSÁS

2022. aug. 15. 12:14
 13/63 A kérdező kommentje:

#11 - Köszönöm, ez egy még egyszerűbb megfogalmazás.

#12 - Ez megint nem válasz, hanem csak egy rosszindulatú feltételezés.

2022. aug. 15. 12:19
 14/63 anonim ***** válasza:
86%
#12 Jaja a magyar baloldal csinált nemzeti dohányboltokat, rekvirálja be az élelmiszert, hajtotta igába az egyházakat és ülteti elvtársak házastársát vezetői székekbe. Ha ennyi mindent megcsinált volna Gyurcsány habzó szájjal fetrengenél a földön dühödben. De amíg Viktor teszi csak a népet védi. Tökéletesen illik a magadfajtára az ispán - jobbágy viszony.
2022. aug. 15. 12:20
 15/63 anonim ***** válasza:
6%

Én még olyan liberálist nem láttam, aki ne lett volna a meleg sz_rig az lmbt lobbi seggében.

Politikusokra és egyénekre is igaz.

A migráció dettó.Támogatják izomból a migránsokat,a külföldi finanszírozású liberális civilszervezetek keresik a jogi kiskapukat a migránsoknak, meg mennek hajóval és hozzák őket.Ez kvázi hazaárulás, börtönben lenne a helyük.

2022. aug. 15. 12:26
 16/63 anonim ***** válasza:
92%

#15 Eléd is rakták a papírt, vagy addig hallgatad az M1-et, hogy már fejből tudod a szöveget?

Neked a meleg férfi, nekem a kínai hitelből épülő kínai egyetem a magyarok pénzén a hazaárulás. Kinek mi.

2022. aug. 15. 12:32
 17/63 anonim ***** válasza:
7%
Médiának nem hiszem el, de fórumokon látom, hogy aki nem MH-s vagy Fideszes, az mikor woke kritikát lát, tereli a témát, trollkodik, és passzív módon védi a haladár gondolatokat.
2022. aug. 15. 12:34
 18/63 A kérdező kommentje:
15, érdekes, mert én meg ilyen emberekkel nem találkoztam. De nehéz is elképzelni, hogy a magyarok tömegesen hoznák hajóval a migránsokat :)
2022. aug. 15. 12:34
 19/63 anonim ***** válasza:
7%

"Ha ennyi mindent megcsinált volna Gyurcsány habzó szájjal fetrengenél a földön dühödben."

ennek a 100*osát csinálta meg csótány és fetrendsz a földön dühödben, hogy miért nem ők vannak

2022. aug. 15. 12:37
 20/63 anonim ***** válasza:
100%
#17 Én rühellem a fideszt és Orbánt, mégsem voltam kint egyetlen Prideon sem. Nem támogatom a migrációt és nem vonz a gondolat, hogy szoknyás férfiak sétáljanak az utcán. Ha azt hiszed, hogy az általános ellenzéki az, amit a Megafon hírdet, akkor bizony véleménybuborékban tetszett ragadni. Mondjuk én keresztény sem vagyok, úgyhogy szabadon gyűlölhetnék, valamiért ezt mégis keresztény honfitársaim teszik.
2022. aug. 15. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!