Fideszesként mindent elhiszel, amit a liberálisokról mond az állami média?
Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz, az migránsokkal akarja megtölteni az országot, el akarja törölni az apa-anya szavakat, nemváltó műtétekre akarja kényszeríteni az óvodásokat, háborúba akar menni Ukrajnáért, stb, stb?
Vagy elgondolkodsz rajta, hogy vajon nem csak egy apró, de hangos kisebbség gondolja ezeket komolyan, esetleg nem csak provokátorokról van-e szó, akiket az állami média szándékosan próbál összemosni mindazokkal, akik nem a kormányt támogatják.
Írok egy másik nézőpontot:
A Fideszt egy rettenetesen korrupt és aljas pártnak tartom, és bárkire leváltanám a Mi Hazánkon kívül.
Mit gondoltok, én:
- migránsokkal akarom megtölteni az országot?
- el akarom törölni az apa-anya szavakat?
- nemváltó műtétekre akarom kényszeríteni az óvodásokat?
- háborúba akarok menni Ukrajnáért?
"A Fideszt egy rettenetesen korrupt és aljas pártnak tartom"
képzelem minek gondolod a rákosi érára visszavezethető magyar baloldalt, akik az 50-es években 3 millió ártatlan embert fogtak perbe
na ez a nagybetűs AGYMOSÁS
#11 - Köszönöm, ez egy még egyszerűbb megfogalmazás.
#12 - Ez megint nem válasz, hanem csak egy rosszindulatú feltételezés.
Én még olyan liberálist nem láttam, aki ne lett volna a meleg sz_rig az lmbt lobbi seggében.
Politikusokra és egyénekre is igaz.
A migráció dettó.Támogatják izomból a migránsokat,a külföldi finanszírozású liberális civilszervezetek keresik a jogi kiskapukat a migránsoknak, meg mennek hajóval és hozzák őket.Ez kvázi hazaárulás, börtönben lenne a helyük.
#15 Eléd is rakták a papírt, vagy addig hallgatad az M1-et, hogy már fejből tudod a szöveget?
Neked a meleg férfi, nekem a kínai hitelből épülő kínai egyetem a magyarok pénzén a hazaárulás. Kinek mi.
"Ha ennyi mindent megcsinált volna Gyurcsány habzó szájjal fetrengenél a földön dühödben."
ennek a 100*osát csinálta meg csótány és fetrendsz a földön dühödben, hogy miért nem ők vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!