Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesként mindent elhiszel,...

Fideszesként mindent elhiszel, amit a liberálisokról mond az állami média?

Figyelt kérdés

Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz, az migránsokkal akarja megtölteni az országot, el akarja törölni az apa-anya szavakat, nemváltó műtétekre akarja kényszeríteni az óvodásokat, háborúba akar menni Ukrajnáért, stb, stb?

Vagy elgondolkodsz rajta, hogy vajon nem csak egy apró, de hangos kisebbség gondolja ezeket komolyan, esetleg nem csak provokátorokról van-e szó, akiket az állami média szándékosan próbál összemosni mindazokkal, akik nem a kormányt támogatják.

2022. aug. 15. 11:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
46%

"Kezdem érteni, miért nem működnek a jobboldaliak érvei."

el sem olvasod őket, azért nem működnek

agresszív liberál-komcsi tempó

persze engem nem zavar amíg ti húzzátok állandóan a rövidebbet

2022. aug. 15. 18:29
 62/63 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorló katolikus vagyok, barátom :) Nem lehetek komcsi.

Nehéz elolvasni, ha nem írod le őket...

2022. aug. 15. 18:36
 63/63 A kérdező kommentje:
Én átfutottam az ajánlott (filozófiai jellegű) iromány, és nem találtam benne semmi döntő érvet. Kértem, hogy idézz belőle számodra fontos érveket - már ha te egyáltalán olvastad - de erre már inkább nem reagáltál.
2022. aug. 15. 20:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!