Fideszesként mindent elhiszel, amit a liberálisokról mond az állami média?
Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz, az migránsokkal akarja megtölteni az országot, el akarja törölni az apa-anya szavakat, nemváltó műtétekre akarja kényszeríteni az óvodásokat, háborúba akar menni Ukrajnáért, stb, stb?
Vagy elgondolkodsz rajta, hogy vajon nem csak egy apró, de hangos kisebbség gondolja ezeket komolyan, esetleg nem csak provokátorokról van-e szó, akiket az állami média szándékosan próbál összemosni mindazokkal, akik nem a kormányt támogatják.
mi köze van ehhez a szavazóknak? a baloldali politikusok tényleg ennyire buggyant doktríner alakok, akik másra sem vágynak csak némi iránymutatásra langley-ből, mert annyira zéró a hazai baloldali önálló szellemi teljesítmény
én nem hiszem, hogy a szavazók ezt akarnák, szerintem a baloldali szavazókat egyedül az orbán ellen érzett irracionális mértékű fóbiás gyűlölet köti össze, és arról, hogy a nemorbán poltikai oldal milyen gyenge arról nem is lehet velük beszélni
egyébként amikor valaki a baloldali doktrínákról kezd kérdezősködni, akkor általában nagy a csönd, szóval engem inkább arra enged következtetni, hogy a nemóórbán szavazók is egyetértenek a reálpolitikai állásfoglalások döntő részével, legyen az a nemátalakító műtétek, az ukrán háború, a balos kulturmarxizmus a nemek eltörléséről
ezeket nem is tudnák hova tenni
sőt, ahogy az ordításból észrevettem, nemhogy a vér nem fontosabb, mint a olaj, de kb már az is katasztrófa, hogy csak az átlagfogyasztásig fizetünk a piaci árhoz képest vicc összegeket
>mi köze van ehhez a szavazóknak?
A fideszeseknek annyi, hogy ők fogyasztják az állami médiát. Az ellenzékieknek meg annyi, hogy róluk hangzanak el a fenti állítások a jobb oldali médiában.
Úgy látom egyeseknek nem egyértelmű a kérdés. Megpróbálom leegyszerüsíteni:
Azt gondolod, hogy minden ellenzéki migráns-, LMBTQ-, Ukrajna-, USA imádó, vagy azt gondolod, hogy a jobb oldali média próbál szándékosan ilyen képet festeni róluk.
olvasd már el a saját kérdésedet, hogy miről kérdeztél
"Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz"
erre írtam, hogy szerintem a fülsiketítő orbánozásban erre igazából sors sem kerül, hogy a baloldali politikákkal szemben milyen jobboldali kritikák vannak
"Azt gondolod, hogy minden ellenzéki migráns-, LMBTQ-, Ukrajna-, USA imádó,"
Nem. Minden balliberális ellenzéki migráns-, LMBTQ-, Ukrajna-, USA imádó.
Én nyilván értem a kérdést, szerintem ti is, csak igyekeztek kibújni a válaszadás alól. A 8-as válaszolt eddig egyedül konkrétan, ő nem gondolkozik, hanem elhiszi, hogy minden liberális migráns-, LMBTQ-, stb imádó. Ez volt az én tippem is, hogy az agymosás ennyire hatásos.
A valóságban egyetlen olyan liberális gondolkozású emberrel nem találkoztam még Európában, aki valóban úgy látta volna a világot, mint ahogy azt nálunk az állami média állítja a liberálisokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!