Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesként mindent elhiszel,...

Fideszesként mindent elhiszel, amit a liberálisokról mond az állami média?

Figyelt kérdés

Elhiszed, hogy mindenki, aki nem Orbánra szavaz, az migránsokkal akarja megtölteni az országot, el akarja törölni az apa-anya szavakat, nemváltó műtétekre akarja kényszeríteni az óvodásokat, háborúba akar menni Ukrajnáért, stb, stb?

Vagy elgondolkodsz rajta, hogy vajon nem csak egy apró, de hangos kisebbség gondolja ezeket komolyan, esetleg nem csak provokátorokról van-e szó, akiket az állami média szándékosan próbál összemosni mindazokkal, akik nem a kormányt támogatják.

2022. aug. 15. 11:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
50# - Na ez már egy őszinte megnyilatkozás volt. Szóval szerinted a fél nemzetnek nincs beleszólása az ország sorsába.
2022. aug. 15. 16:35
 52/63 anonim ***** válasza:
46%

én azt mondtam, hogy a jobboldal érvelheti sebesre a száját, az a baloldalon soha nem fogja közelebb hozni az álláspontokat, mert nekik a nyugati tartótiszteknek kell elsősorban megfelelni

hiába érzik, hogy a nyugatról kapott propaganda anyag enyhén célt tévesztett több témában is, mégis nyomni kell, mint süket a csengőt

2022. aug. 15. 16:39
 53/63 anonim ***** válasza:
100%

"én azt mondtam, hogy a jobboldal érvelheti sebesre a száját, az a baloldalon soha nem fogja közelebb hozni az álláspontokat, mert nekik a nyugati tartótiszteknek kell elsősorban megfelelni"

Nekem nincs nyugati kötődésem, mondj már egy érvet, hogy minek vagy kinek árt, ha két férfi házasságot köthet :)

Üdv, hetero, házas férfi

2022. aug. 15. 16:44
 54/63 anonim ***** válasza:
46%

szilvay gergely 460 oldalas tanulmányát ajánlom a témában

gyere vissza ha elolvastad

2022. aug. 15. 16:46
 55/63 A kérdező kommentje:
Engem is hidegen hagy hogy a nyugat vagy a kelet mit gondol. Nem fogok idő előtt a gyerekeimnek sem beszélni a másságról, és a hagyományos nemi szerepekre igyekszem nevelni őket. De ha mégis úgy alakul, hogy melegek lesznek, akkor örülnék, ha ugyanúgy összeköthetnék az életüket álmaik párjával, mint bárki más, sőt, ha van olyan gyermek, akinek nem találnak jobb családot, akkor még akár gyereket is nevelhetnének.
2022. aug. 15. 16:49
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Senki se akarja az idejét pazarolni arra hogy 460 oldalnyi bullshitet olvasson 🤷🏼‍♀️ bocsmá, hogy van jobb dolgunk. Válaszolni a kérdésre úgy látszik nem tudsz.
2022. aug. 15. 17:03
 57/63 A kérdező kommentje:
Szilvay Gergely bölcsész PHD-jét átfutottam már, de sok konkrétumot nem tudott felsorolni. Sokat boncolgatja a melegség kérdését, a ma divatos gendereket, a történelmi vonatkozásokat, és hasonló irreleváns témákat. Főleg a gyereknemzés kérdését próbálja erőltetni, de ő is beismeri, hogy a házasság arról szól, hogy két ember elköteleződik egymás mellett. Ha esetleg te tényleg elolvastad, írj kérlek egy-két konkrétumot belőle, hogy miért is káros?
2022. aug. 15. 17:03
 58/63 anonim ***** válasza:

"Senki se akarja az idejét pazarolni arra hogy 460 oldalnyi bullshitet olvasson 🤷🏼‍♀️ bocsmá, hogy van jobb dolgunk. Válaszolni a kérdésre úgy látszik nem tudsz."

akkor további kellemes vernyákolva visítást, hogy miért engedik a szemetek hogy összeházasodj a férfi élettársaddal

2022. aug. 15. 17:10
 59/63 anonim ***** válasza:
63%

Mivel nő vagyok, szerintem még nektek is nyilvánvaló hogy ha akarok, összeházasodok az férfi élettársammal.

Összekeversz a másik hozzászólóval, de engem is érdekel, ugyan mi rossz van abban?

Abszolút úgy vagyok vele, hogy 18 év alatt ne lehessen átműttetni senkit, se hormonokkal tömni, hogy transszexuálisok ne versenyezhessenek nőkkel, mert unfair ugyanis az átoperáltatás előtt befejeződött a nemi érés, hormon terápia ide vagy oda.

Sőt ha valaki így dönt, ha meggondolja magát, állami pénzen ne variálhasson.

Nem kellenek érzékenyítések sem, úgyse használ a bigott emberek által gyerekeknek, a többi meg már érzékenyítve lett otthon.

Ne mehessenek transszexuálisak női börtönben, mert ez már igen csak nagy probléma usa meg uk börtöneiben pl.

A pride szóljon a melegek felvonulásáról, de ne sértsenek meg senki mást, és kerüljék a meztelenkedést, a törvények rájuk is vonatkoznak.

Az hogy ki kit szeret, a hálószobában hova dugja, hogy törvényesen is házasok lehetnek engem nem izgat.

Amíg a szobájukban marad a szexuális életük, nem tudom miért lenne veszélyes egy gyerekre, mi se a fiam előtt dugunk a férjemmel.

Mi van még.

Nem szeretem ha variálják a filmekben a bőrszínt, ha ez szembemegy a történelemmel. Ugyanez vonatkozik a könyvadaptációkra. Maradjanak a source materialnal.

Sima filmnél, fantasynél felőlem lilák is lehetnek, pláne ha nincs a leírásban hogy ezüst a hajuk fehérek és lila a szemük.

Mi van még?

Nem különösebben érzek semmit se a menekültekkel kapcsolatban, se semmiféle vándorlással kapcsolatban.

Nem hogy eltörölném az iszlámot, az összes vallást semmissé tenném. A világ rákfenéje, Isten pedig nem létezik. Semmijen formában. Se Allah, se Jehova, se Jahve ami ugye ugyanaz se a többi, nem fogom mindet felsorolni.

Ezek ellenére ellenzéki vagyok.

Szép napot.

2022. aug. 15. 17:38
 60/63 anonim ***** válasza:
100%

"akkor további kellemes vernyákolva visítást, hogy miért engedik a szemetek hogy összeházasodj a férfi élettársaddal"

Nem mi hisztiztünk. Nézd csak meg a fenti mondatban alkalmazott szóhasználatodat.

Kezdem érteni, miért nem működnek a jobboldaliak érvei. Kértem egyet egy témában, és adtál egy 460 oldalas kötelező olvasmányt :D

De te mikor fogod elolvasni Rácz-Stefán Tibortól mondjuk a Túl Szép című könyvet, hogy bele tud élni magad a homoszexuálisok helyzetébe?

2022. aug. 15. 17:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!