Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MP megint lebukott, ezúttal...

MP megint lebukott, ezúttal Ókovács Szilveszternek kellett őt kiigazítania. Nem kínos ez kicsit?

Figyelt kérdés

Magyar Péter és Rost Andrea azon háborog, hogy nem engedik fellépni az énekesnőt, miközben ennek ellenkezője igaz, mivel épp most lépett fel az Eiffel Műhelyházban. MP ennek ellenére nekiment Ókovácsnak:

„Arról beszélj, hogy egy világhírű magyar operaénekes miért nem léphet fel az Operaházban? Miért üldözöl el mindenkit? Ki vagy te? Én is emlékszem még egy Ókovács Szilveszterre, aki más volt. Szégyelld magad!” – hőbörgött a Tisza Párt elnöke, hozzátéve, hogy szerinte „utólag belegondolva, egészen vicces, hogy egy Hír TV-műsorvezető lehet az Operaház igazgatója.”

De ismét leoltották: „20 hónapja még nagyon nem így beszéltél, Péter. Melyik feled az igazi vajon? Egyébként nem tudsz mondani olyan komoly pályázót, de még csapattagot sem, aki működött nálunk akkor, és ne lenne jelen a most futó évadunkban is. Tehát az ellenkezője igaz” – fogalmazott a főigazgató. Majd hozzátette: „Amúgy meg valóban nem vagyok a történelmi pantheonba való kaliber – de legalább nem is hiszem azt magamról. Engedelmeddel folytatnám a munkát, neked is sikeres kiállást Strasbourgban a hazánkért. Mindig csak érte, sose ellene!”

Jaj Peti, Peti...

ma 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Lassan Magyar Péter lesz Márky Zay 2.0....🤯
ma 15:12
 2/8 PMC Wagner ***** válasza:
48%
#1 azért attól messze van
ma 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg így látod?

ma 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Na ettol a hirtol lerovidultak a varolistak es Orban csaladja el lett szamoltatva
ma 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ő mondjuk ad interjút. Orbánotok mikor adott interjút, ahol NEM alákérdezés volt? Valamikor 2008-ban utoljára. Hagyjuk már az fideszes erkölcsösködést.
ma 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok fideszes, és nem látok különbséget az interjú előli bujkálás, és a kérdések előli bujkálás között.

Mennyi az idő, Marci?

ma 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem Marci vagyok, hanem Gyurcsány Feri! Hajrá DK!
ma 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Diktafon Péter állandóan csak hőbörög.
ma 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!