Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, azok valójában belegondolnak, hogy nem igazán van jelenleg alternatíva?
Figyelt kérdés
Tisztáznám: nem szeretem se a fideszt se az ellenzéket, a fidesz is rossz, ugyanakkor ellenzéki oldalon jelenleg egyáltalán nem látok alternatívát, egyetlen olyan embert se aki érdemben képes lenne a magyar emberek érdekeit szolgálni. Csak végig gondolva, ki lehetne jelenleg miniszterelnök Orbán helyett? Az idegbeteg, megélhetési politikus jakab? Gyurcsány? Gyurcsány neje? Hát nem gondolom, hogy bármi javulna, ha ilyen politikusok kerülnének hatalomra. Én kedveltem anno Vonát, illetve Schiffert, de tekintve, hogy ők már( vagy még) nem opciók, így nem igazán látom, hogy lenne egy folyamatosan erősödő párt, de még csak egy igazán hiteles, kellően karizmatikus politikus sem aki megállná a helyét az ország élén. Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, ők kit látnának jelenleg a miniszterelnöki pozícióban? Van szerintetek jó opció jelenleg?2022. aug. 11. 15:20
31/31 anonim válasza:
Németh Miklós helyre tudná tenni az országot!
Ő volt az, aki teljes hatalma birtokában utat engedett ennek az elcseszett "rendszerváltásnak", és kiírta a többpárti szabad választást - ami akkor tényleg szabad volt!
Hiteles, szerény, és nemzetközileg megkérdőjelezhetetlen a hitelessége - az összes többi "rendszerváltó" csavargót el kell felejteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!