Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik mindenképpen a fidesz...

Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, azok valójában belegondolnak, hogy nem igazán van jelenleg alternatíva?

Figyelt kérdés
Tisztáznám: nem szeretem se a fideszt se az ellenzéket, a fidesz is rossz, ugyanakkor ellenzéki oldalon jelenleg egyáltalán nem látok alternatívát, egyetlen olyan embert se aki érdemben képes lenne a magyar emberek érdekeit szolgálni. Csak végig gondolva, ki lehetne jelenleg miniszterelnök Orbán helyett? Az idegbeteg, megélhetési politikus jakab? Gyurcsány? Gyurcsány neje? Hát nem gondolom, hogy bármi javulna, ha ilyen politikusok kerülnének hatalomra. Én kedveltem anno Vonát, illetve Schiffert, de tekintve, hogy ők már( vagy még) nem opciók, így nem igazán látom, hogy lenne egy folyamatosan erősödő párt, de még csak egy igazán hiteles, kellően karizmatikus politikus sem aki megállná a helyét az ország élén. Akik mindenképpen a fidesz leváltását szeretnék, ők kit látnának jelenleg a miniszterelnöki pozícióban? Van szerintetek jó opció jelenleg?

2022. aug. 11. 15:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
20) dehát a szavazók hülyék.15 éve tapsolnak a fidesznek.
2022. aug. 11. 16:58
 22/31 anonim ***** válasza:
52%

Amig hülyézitek a szavazókat addig a fidesz lesz az úr.

Ennél rosszabb stratégiát nem láttam.

2022. aug. 11. 17:04
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
ennél sajnos még a Gyurcsány is jobb vót
2022. aug. 11. 17:27
 24/31 anonim ***** válasza:
42%
22) akkor hazudjunk reggel, délben meg este?
2022. aug. 11. 18:19
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A forradalom is egy alternatíva.
2022. aug. 11. 20:19
 26/31 anonim ***** válasza:
64%
A kormányváltáshoz és a forradalomhoz is egy apróság hiányzik ellenzéki oldalon. Egy olyan vezető akiben hisznek az emberek és hajlandók követni.
2022. aug. 11. 22:00
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom, hogy mi lesz utánna, a lényeg hogy BUKJON a fidesz.
2022. aug. 13. 05:55
 28/31 anonim ***** válasza:
29%

Még szerencse hogy a többségnek nálad nagyobb felelősségérzete van.

Bokros úr valamelyik nap fényezte magát és a hírhedt csomagját az ATV-n. Azt mondta hogy nem is volt társadalmi tiltakozás. Én másképp emlékszem. Ez még mindig azt hiszi hogy f.sza gyerek volt.

Nem ezért nem szabad leszarni hogy ki lesz a fidesz után.

2022. aug. 13. 18:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Ja persze, Adolf Hitlert is nyilván a felelőségérzetűk miatt választották meg az emberek.
2022. aug. 13. 19:31
 30/31 anonim válasza:
100%

A Fideszt el kell távolítani erővel ha kell!

Bármelyik jobb, akik előttük voltak!

Ez jelenleg egy illegális "kormány"

2022. aug. 16. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!